Helppo kesäinen iltapala; patonkia tai sämpylää, päälle vuohenjuustoa. Koko komeus grillivastuksen alle kunnes juusto on ruskistunut hieman.
Tarjotaan balsamicolla maustetun mansikka-nektariini-punasipuli-parmankinkkusalaatin kera.
An easy summer snack; a baquette or roll topped with goat cheese. Grill in oven until cheese gets slightly golden brown.
An easy summer snack; a baquette or roll topped with goat cheese. Grill in oven until cheese gets slightly golden brown.
Serve with balsamico seasoned strawberry, nectarine, red onion and parma ham salad.
Ihastuttava kesäruoka!
VastaaPoistaJa helppo!
PoistaNam! Tämän tyylinen annos on ihan mun makuun (miinus kinkku). Olen jotenkin tällä hetkellä innostunut miksaamaan salaatteihin jotain makeaa ja raikasta, kuten meloneita, taateleita jne. Pitääkin kokeilla myös nektariineja.
VastaaPoistaVarsinkin kesäisin meillä on salaateissa miltei aina jotain hedelmää; aprikoosia, nektariinia, vesimelonia... Raikasta ja mehevää
Poista