Tämän reseptin nappasin At Maria's-blogista. Superhelpon reseptin toteuttamiseen tarvitaan vain kolme ainesta. Marjat olin sentään poiminut itse.
Kinuskipuolukkapiirakka
2-3 dl puolukoita
1 tetra kinuskikastiketta
Sulata taikina ja levitetä voideltuun
piirakkavuokaan
(Esipaista pohja 175 asteessa uunin alatasolla 7-10
minuuttia, jos haluat rapeamman pohjan)
Levitä piirakkapohjan päälle puolukat sekä kinuskikastike
Paista 175 asteessa uunin alatasolla 35-40
minuuttia
(tai 25-30 minuuttia, jos esipaistoit pohjaa).
(tai 25-30 minuuttia, jos esipaistoit pohjaa).
Caramel lingonberry pie
Pie crust dough from freezer
2-3 cups cranberries
2 dl caramel sauce
Defreeze dough and lay in a greased pie dish
(Bake crust in the oven at 175 degrees on the ground lower level 7-10 minutes, if you want to the crust to be crispier)
Spread cranberries and caramel sauce on pie crust
Bake in the oven at 175 degrees for 35-40 minutes in the lower level
(25-30 minutes or, if the crust was already baked for 7 to 10 minutes).
2-3 cups cranberries
2 dl caramel sauce
Defreeze dough and lay in a greased pie dish
(Bake crust in the oven at 175 degrees on the ground lower level 7-10 minutes, if you want to the crust to be crispier)
Spread cranberries and caramel sauce on pie crust
Bake in the oven at 175 degrees for 35-40 minutes in the lower level
(25-30 minutes or, if the crust was already baked for 7 to 10 minutes).
Kaunis kuin koru!
VastaaPoistaTosi hyvän näköistä! :)
VastaaPoistaJo aineksista näkee, että on pakko olla hyvää. Pohja näyttää kuvassakin houkuttelevan rapealta. Hyvä idea!
VastaaPoistaIhana kuva, siitä saisi kauniin postikortinkin!
VastaaPoistaPiirakka näyttää melkeinpä liian kauniilta syötäväksi :)
Onpa herkullisen näköinen piiras! Tätä ohjetta voisi kokeilla.
VastaaPoistaTuollainen pieni taikinakoriste tekee piirakasta aina vähän somemman.
VastaaPoista