Ravintolassa valitsen aina suklaajälkiruoan. Mitä suklaisempi, sitä parempi. Paitsi jos tietoisesti päätän, että tilaan välillä jotain muutakin kuin suklaata.
Tässä jälkiruoassa ei itse asiassa ole lainkaan suklaata, vaan suklaan maun ja värin tuo kaakao.
Browniepaistos ilman suklaata
40 g leivontamargariinia
½ dl makeuttamatonta kaakaojauhetta
1 kananmuna
1 1/4 dl sokeria
1 1/4 dl vehnäjauhoa
1½ dl pakastemarjoja
Sekoita kaakaojauhe sulatettuun ja hieman jäähtyneeseen margariiniin. Vatkaa kananmunat ja sokeri kevyesti. Sekoita joukkoon kaakao-margariiniseos.
Lisää jauhot ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Kääntele sekaan jäiset marjat.
Kaavi taikina annosvuokiin. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 15-20 minuuttia kunnes pinta on rapea, mutta keskikohta vielä löysähkö.
In restaurant I always choose chocolate dessert. Unless I really decide to order something else for a change. I just love chocolate...
This dessert actually does not have any chocolate in it, the rich chocolate flavor and color are from cocoa.
Brownie bake without chocolate
40 g margarine
½ cup unsweetened cocoa powder
1 egg
1 1/4 dl sugar
1 1/4 dl wheat flour
1 ½ dl frozen berries
Mix the cocoa in melted and slightly cooled margarine. Beat the eggs and sugar lightly. Stir in the chocolate-margarine mixture.
Add the flour and stir quickly to a smooth dough. Turn in the frozen berries.
Scrape the batter to ramekins. Bake at 175 degrees for 15-20 minutes until the top is crispy, but the center still quite loose.
Tässä jälkiruoassa ei itse asiassa ole lainkaan suklaata, vaan suklaan maun ja värin tuo kaakao.
Browniepaistos ilman suklaata
40 g leivontamargariinia
½ dl makeuttamatonta kaakaojauhetta
1 kananmuna
1 1/4 dl sokeria
1 1/4 dl vehnäjauhoa
1½ dl pakastemarjoja
Sekoita kaakaojauhe sulatettuun ja hieman jäähtyneeseen margariiniin. Vatkaa kananmunat ja sokeri kevyesti. Sekoita joukkoon kaakao-margariiniseos.
Lisää jauhot ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Kääntele sekaan jäiset marjat.
Kaavi taikina annosvuokiin. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla 15-20 minuuttia kunnes pinta on rapea, mutta keskikohta vielä löysähkö.
In restaurant I always choose chocolate dessert. Unless I really decide to order something else for a change. I just love chocolate...
This dessert actually does not have any chocolate in it, the rich chocolate flavor and color are from cocoa.
Brownie bake without chocolate
40 g margarine
½ cup unsweetened cocoa powder
1 egg
1 1/4 dl sugar
1 1/4 dl wheat flour
1 ½ dl frozen berries
Mix the cocoa in melted and slightly cooled margarine. Beat the eggs and sugar lightly. Stir in the chocolate-margarine mixture.
Add the flour and stir quickly to a smooth dough. Turn in the frozen berries.
Scrape the batter to ramekins. Bake at 175 degrees for 15-20 minutes until the top is crispy, but the center still quite loose.
Näyttää hyvältä, pakastemarjat ovat varmasti kivan pirteä lisä. ;)
VastaaPoistaMarjat myös mehevöittävät annosta kivasti.
PoistaVoi nam! Montako annosta tuosta saa?
VastaaPoistaKaksi tuollaista kuvassa näkyvää annosta.
Poista