Miettiessäni viikon ruokalistaa tuli mieleeni aiemmin jossain netin sopukoissa näkemäni kuva täytetyistä uuniperunoista.
Kypsensin isot rosamundat uunissa, kavin sisuksen pois ja täytin perunan n. 80% kaapimallani sisuksella hieman tiivistäen sitä. Sen jälkeen rikoin yhden kananmunan molempiin perunoihin, ripottelin kinkkua ja raastettua pecorino-juustoa päälle. Perunat menivät takaisin 200 C uuniin n. kahdeksaksi minuutiksi, niin että muna oli hyytynyt, mutta ei vielä läpikypsä.
Tätä reseptiä voi tuunata taas loputtomiin oman mielen mukaan; jättää kinkut pois, lisätä tomaattia, käyttää jotain muuta juustoa...
Last week I made stuffed potato skins; I emptied oven baked potatoes with spoon, filled with abt 80% of the potato I had just scraped off, broke one egg on each potato, sprinkled with ham and pecorino cheese and baked additionla 8 min in 200 C oven until egg was baked, but still soft.
This is one of the recipies that can be endlessly varied; omit the ham, add tomatoes, use another type of cheese...
Kypsensin isot rosamundat uunissa, kavin sisuksen pois ja täytin perunan n. 80% kaapimallani sisuksella hieman tiivistäen sitä. Sen jälkeen rikoin yhden kananmunan molempiin perunoihin, ripottelin kinkkua ja raastettua pecorino-juustoa päälle. Perunat menivät takaisin 200 C uuniin n. kahdeksaksi minuutiksi, niin että muna oli hyytynyt, mutta ei vielä läpikypsä.
Tätä reseptiä voi tuunata taas loputtomiin oman mielen mukaan; jättää kinkut pois, lisätä tomaattia, käyttää jotain muuta juustoa...
Last week I made stuffed potato skins; I emptied oven baked potatoes with spoon, filled with abt 80% of the potato I had just scraped off, broke one egg on each potato, sprinkled with ham and pecorino cheese and baked additionla 8 min in 200 C oven until egg was baked, but still soft.
This is one of the recipies that can be endlessly varied; omit the ham, add tomatoes, use another type of cheese...
En ollut vähään aikaan käynytkään blogissasi ja voi mitä kaikkea herkullista ja kivaa täältä löytyikään. Pari bloggausta sitten ollut suklaajuttukin vaikutti niin herkulliselta.
VastaaPoistaSe suklaapaistos onkin tosi hyvää!
PoistaOnpas hauska idea! Noitahan voi syödä vaikka lusikalla!
VastaaPoistaNäkemäni kuva vaikutti sen verran herkulliselta, että sitä oli kokeiltava pian ja hyviähän nämä ovat.
PoistaHerkullista, kokeiltava!
VastaaPoistaXx
Kokeile toki, tämä on helppoa arkiruokaa.
PoistaOi nam! Helppo lounasruoka kiireiselle&nälkäiselle:)
VastaaPoistaAktiivista työskentelyä nämä eivät vaadi kuin muutaman minuutin.
PoistaUuniperunat onnistuu helposti/nopeasti mikrossa!
VastaaPoistaPese, kuivaa ja pistele perunat. Mikron pohjalle keittiörullaa ja mikron tehosta ja perunan koosta
riippuen "mikrota" n. 5-6 min.ja käännä peruna ja sama "mikrotus" uusiksi!
Helppoa, nopeaa ja tosi hyvää.................
En ole koskaan oppinut käyttämään mikroa ruoanlaittoon, lämmittelen vain välillä jotain ja sulatan marjoja... Täytyy kokeilla joskus.
VastaaPoistaKääk, vähän liian hyvännäköisiä kuvia, tuli nälkä...
VastaaPoista