Kevään juhlaa / Spring celebrations

 
 

   Vaikka vapuksi viilenikin, kevät sen kun etenee. Ensimmäiset kirsikkapuut kukkivat, ruoho kasvaa ja puissa on jo ihan kunnon lehtiäkin. Kesä on ihanaa aikaa, mutta näissä kevään viikoissa on jotain suorastaan maagista, niin nopeasti kasvu etenee ja luonto muuttuu.
 
Even though weather took a cooler turn, spring is going forward. The first cherry trees are bloomig, grass is groving and there are leaves in trees.
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 Vappuaaton vietimme kotona. Kilistimme kuohuvalla ja söimme hyvin.
 
Siippa lunasti äidiltäni jouluna saamansa Lentävän Lehmän lahjakortin. Siippa on heikkona juustoihin, juustopuodin lahjakortti on hänelle aina osuva lahja! Nautimme keskiviikkoiltana valuvia juustoja hyvän leivän ja punaviinin kera.

Illan kruunasi Siipan tekemä jauhoton suklaakakku.


My Day eve we spent at home. We raised out glasses filled wiht sparkling wine and ate well. Husband had bought cheeses, we ate them with red wine and good bread.

Highlight of the evening was flourless chocolate tart made By Husband.
 
 





 
Torstaina menimme grillaamaan ystävien luo. Jokainen toi mukanaan jotain, me veimme itse tekemäämme makkaraa.

Iltapalaksi nautimme ranskalaisia makkaroita ja naapurien mukanaan tuomia leipiä ja hummusta.


Friday was a national holiday, we spent afternoon barbequeing with friends.

Tänään pidän vapaata, otan välipäivinä vapaata, jotta saan vähän tasattua talven ylityötunteja. Mikäs sen mukavampaa... Hyvää viikonloppua!
 
Today I am off, covering some ovetime hours form the past winter.
 

2 kommenttia :

  1. Voi, miten ihania kirsikankukkia! Suloisia vaaleanpunaisia. ♥ Meidän kirsikkapuu näyttää sille, että tänä vuonna se saattaa kuin saattaakin kukkia. Se ei ihan varhaisessa ole, katsoin vanhoista kuvista, että on aiemmin kukkinut toukokuun puolessa välissä. :)
    Iloista viikonloppua, Lumo!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikkapuut taitavat olla kukassa vähän tavanomaista aiemmin. Tosin kotipihan kirsikkapuut eivät vielä kuki ja nyt kun on taas kylmää, voi kukkimiseen mennä hetki.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.