Marjainen mascarponetorttu / Berry mascarpone tart

 
  


Joitain viikkoja sitten tein maalla mansikkatorttua, joka oli niin hyvää, että sitä oli saatava lisää!
 
Tällä kertaa tein tortun suomalaisista mansikoista, vadelmista ja pensasmustikoista. Raparperihilloin korvasin sitruunacurdilla. Kesän edetessä täytyy vielä kokeilla versiota, jossa on vaikkapa karviaisia ja mustaviinimarjoja.

Alkuperäinen resepti täällä.
 
 
Few weeks ago I made a strawberry rhubarb tart that was so divine, that I had to make it again. This time I used, strawberries, raspberries and blueberries. Rhubarb jam I replaced with lemon curd. Later on during the summer I have to make the tart again with black currants and gooseberries.

Original recipe can be found here.

4 kommenttia :

  1. Marjaisat tortut toimivat :)
    Ihana tuo sinun kakkuvati. Mistä olet tuollaisen kauneuden hankkinut?
    Antiikkiliike, kirppis vai perintökalleus? Äärimmäisen kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Vanha kakkuvati löytyi Ykköstien varrelta Nummen Lahjahovista joku vuosi sitten. Ihan paras löytö ikinä: maksoi 5 €!!!

    VastaaPoista
  3. oih, miten kauniit kuvat ja kakku (ja tuo vati - ihan kaunotar!) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vati on omasta mielestänikin kaunotar, nostan siihen kaikki mahdolliset makeat tarjolle.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.