Hyvää arkea / Everyday happiness

 
Elämähän on lähinnä arkea.

Arjestakin löytyy monia hyviä puolia ja siihen voi tehdä itse hyviä hetkiä.
 
Ostin tuoreita viikunoita, joista tein kakun. Jätin pari viikunaa aamiaiseksi, ne söin turkkilaisen jugurtin ja itsetehdyn myslin kera. Onnen hetki on tavallisesta hieman poikkeava aamiainen.
 
 
 Most of the weeks is full of work, tasks, Monday to Friday life.

Everyday lifecan still be good and I try to make it as good as possible with little things.
 
I bought fresh figs for a cake. I had two left over ones that I saved for breakfast the next morning. and ate them with thick Turkish yoghurt and home made granola. An unusual breakfast was one of those little happiness moments.
  
  

(Koti)kokille onnea ovat terävät veitset. Viime talvena emännöin kotona blogitapahtumaa ja kun ryhmä naisia kokkaili keittiössäni Meri-Tuuli Lindströmin johdolla, tajusin, että oikeastaan kaikki veitsemme olivat huonossa kunnossa. Seuraavalla viikolla ostinkin uuden veitsisetin. Terävällä veitsellä on ilo pilkkoa ja viipaloida.

Haaveilen vielä japanilaisesta keittiöveitsestä, se haave taitaa toteutua tulevalla matkalla. En ehkä tuhansia tule satsaamaan, kalleimmilla kun ei taida olla edes hintakattoa, mutta jonkun hieman paremman varmana hankin.
 
For eager cook sharp knives bring joy I hosted a blogger event at my home last winter. When a group of women cooked in my kitchen, I realized all our knives where in bad condition. The ollowing week I bought a set of good knives.

 I am also dreaming of a Japanese kitchen knife. My dream might come true in the upcoming trip.  I am not planning to spend thousands, but will buy one good knife that will last a lifetime.
 
 

Tämä menee ehkä enemmänkin siihen "viikonlopun hetkiä"-kategoriaan, kun 700-sivuisen lehtijärkäleen kanssa on voinut hautautua sohvannurkkaan nautiskelemaan ajan kanssa. Luettavaa on riittänyt arki-illoiksikin. Seuraavaksi ostoslistalla on Voguen kuulu syyskuun numero, kunhan se vain ilmestyisi tänne lehtipisteisiin edes näin lokakuulla.
 
This more of my valued "weekend moments", I have sat it the corner of sofa with 700 page In Style, but also returned to it on weekend nights.
 
 
 
Tiesitkö, että vesijohtoveden kupari vahingoittaa hiusta? En minäkään. Pantene kuitenkin tietää ja on muuttanut shampoidensa koostumusta suojaamaan hiuksia vesijohtoveden haitallisilta mineraaleilta jokaisella pesukerralla.

Arjen onnea on hyvä hiuspäivä.

Bloggaaja on saanut tuotteet testattavaksi.
 
 
Copper in tap water can damage hair. Pantene has changed thteir range of shamppos to protect hair form damaging minerals of tap water.

A good hair day can be every day.
 

Arjen iloja on sekin, että voin pukeutua töihin mieleni mukaan. Casual voi olla joka päivä, pukeutumiseni ei riipu viikonpäivästä vaan siitä mitä on ohjelmassa ja mikä fiilis minulla on aamulla (tai parhaimmassa tapauksessa jo edellisenä iltana, jos innostun laittamaan seuraavan päivän asun valmiiksi). Asun piristykseksi casualimpinakin päivinä tulee joku kiva koru, huivi tai vaikka molemmat.
 
Tässä casual Thursday, jollin järjestelin myyntinäytteitä paikoilleen erään tapahtuman jälkimainingeissa, päällä väljä 12€ puuvillacashmereneule HM Premiumin vuoden takaisesta nettialesta (ihan paras hinta-laatusuhdeostos ikinä, vastaa laadultaan Replayn neuleita. Onneksi ostin myös meleeratun vaaleanharmaan), mustat farkut ja ne nilkkurit, joista mainitsinkin tässä postauksessa. Seuraavana päivänä päällä oli tweedhame, silkkitoppi neuletakki ja avokkaat. Sinä aamuna tuntui taas sellaiselta asulta.Part of my everyday happiness is that I don't have any official dress code at work. My outfits depend on my meetings asd tasks and also how I feel in the morning. Here I am after an office rearranging day, wearing black jeans, cashmere scarf, ankle boots and a cheap, but excellent quality cotton cashmere knit found from HM premium sale.
 
 

 
Shampanja on ihanaa, mutta yksi mieleenpainuvimpia juomahetkiä viime aikoina on ollut pullollinen vettä, jonka join parilla kulauksella messurupeaman jälkeen lentokentällä. Työrupeama oli ollut aika kova, olin väsynyt ja janoissani. Vesi maistui kertakaikkisen hyvältä (vaikka suosionkin yleensä aina vesijohtovettä pulloveden sijaan, nyt ei vain ollut mitään astiaa, johon olisin vettä laskenut). Välillä ei onneen tarvita kuin raikasta vettä, sehän ei monelle tässä maailmassa ole mikään itsestäänselvyys.
 
 
I love champagne, but water is my favorite drink. Few weeks ago I was so happy to have a bottle of water before boarding (although I normally prefer tap water over bottled). It had been along week at the fairs, I was tired and thirsty. Water tasted fantastic. We have excellent tap water in Finland and we tend ake clean, good water  for granted. Globally clean water is luxury and we often forget it.


2 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ja ihania ajatuksia. Arki on tässä ja nyt ja jos arjen pienet ilot, jotka toisessa tilanteessa niiden uupuessa voisivatkin olla suuria, huomaa on onnellinen ihminen.. <3

  Kaunista maanantaita.

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monia arjen asioita tulee otettua aivan itsestäänselvyytenä ja niistä pitäisikin hetkeksi pysähtyä nauttimaan.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.