Joskus tekee mieli kuvailla ja julkaista ruokakuvia ilman reseptejä. Teen sitä toki usein instan puolella, mutta kaikki blogin lukijat tuskin seuraavat minua vielä instagramissa.
Sushia en ole tehnyt sitten Japanin matkamme, siellä supertuoretta sashimia tai sushia tulikin syötyä vähintään kerran päivässä. Nyt sushia teki taas mieli. Otin käyttöön Vii-Voanista hankkimani "riisipuristimen", jolla nigiriin saa tehtyä tasakokoiset riisipallerot.
Sushi I haven't made since our trip to Japan. There we ate super fresh sushi and sashimi at least once a dy. Now I craved for sushi again. I recently bought a rice presser which helped me to make neater nigiris.
5:2-paaston paastopäivinä annokseen kuuluu usein papuja ja/tai munia tuomaan ruoksvlioon proteiinia ja täyttämään vatsaa. Tähän annokseen tuli myös pala edelliseltä päivältä jäänyttä lohta.
On our 5:2 fast days I usually have eggs and/or beans in the dish to get proteins. For this dish I also added a piece of salmon I had left from previous night's dinner.
Aamut alkavat usein tuorepuurolla, mutta välillä haluan turkkilaista jugurttia, marjoja ja itse tehtyä mysliä. Kahvia juon kotona pääasiallisesti viikonloppuisin, mutta lattekupillinen tuo pientä ylellisyyttä silloin tällöin arkiaamuunkin.
Etsin aina ruokaisnpistä, kertokaahan mitä te olette syöneet viime aikoina?
I often start my mornings with fresh porridge, but sometimes I crave for Turkish yoghurt, berries and home made granola.
Coffee I drink usually at home only during weekends, but sometimes it's lovely to start the day with latte.
I'm always looking for new food inspiration, want to share your favorite dishes of late?
I'm always looking for new food inspiration, want to share your favorite dishes of late?
Onko tuo 5:2 hyvä? Sitä voisi koettaa, koska ei tästä muutoin mitään tule.... Sushia tehnyt pari viikkoa aivan mielettömästi mieli ja himo sen kun pahenee, kun katsoo näitä sinun herkullisia kuvia. <3
VastaaPoistaTurkkilainen jogurtti on ihanaa. <3
Valoisaa ja mukavaa viikonloppua!
On se meillä toiminut. Kahdessa vuodessa paino on pudonnut -17 kg minulla ja Siipallakin kutakuinkin saman verran. Pidämme ruoasta niin paljin, että jatkuvaan tiukkaan ruokavalioon olisi vaikea sopeutua, mutta tässä ollaan niukoilla kaloreilla kaksi kertaa viikossa, muuten elellään normaalisti. Sivupalkista löytyy 5:2-tunniste, jonka alta löytyy aiheesta postauksia.
PoistaKeväistä viikonloppua, jokohan se aurinko huomenna näyttäytyis...
Nyt parhaillaan, kun olen taas Thaimaassa, tulee syötyä papaijasalaattia, ja paljon!
VastaaPoistaSitten taas kotona viikolla oli risotto-himo, sekä sitruunapasta-himo. Sitruunaan minulla on rakkaussuhde, aina on oltava kasa luomusitruunoita kotona. Jälkkäri lemonposset…. aaah, ei nyt ihan viikottain, mutta silloin tällöin. Minun on jo kauan pitänyt tehdä taas niitä säilöttyjä sitruunoita, jonka ohje sinulla täällä blogissa on <3
En ole koskaan kokeillut tehdä itse papaijasalaattia, mutta se on pakko tehdä-listalla. Thaimaan kuumuudessa sen maku vaan vielä korostuu.
PoistaMinäkin rakastan sitruunoita! Pari päivää sitten tein granaattiomenasalaattia, johon tuli pari viipaletta säilöttyä sitruunaa hienonnettuna ja puntit basilikaa, korianteria ja minttua hienoksi hakattuna. Suosittelen!
Oi, kaikenlisäksi mä rakastan basilikaa, korianteria ja minttua ;)
Poista