Raikasta ruokaa * Fresh food

 
 

Kevään edetessä kaipuu keveisiin, raikkasiin ruokiin kasvaa. Erilaiset värikkäät salaatit ovatkin suosikkejani.
 
Pääsiäisenä tuli ahmittua suklaata ja muita herkkuja, mutta toisena pääsiäispäivänä aloin suosiolla palata keveämpään ruokaan, vaikka paastopäivä siirrettiinkin normaalista maanantaista tiistaille. Emme jaksaneet mennä maalla kauppaan, mutta anoppilan kaapeista löytyi verigreippi, pari mandariinia, pieni avokado ja punasipulia. Niistä ja sitruunamehusta, oliiviöljystä sekä viinietikasta höystettynä ripauksella pippuria ja suolaa tuli mainio lisäke viimeisille lampaanpaistin viipaleille.
 
At this time of spring i start to crave more and more of fresh foods. Colorful salads are my favorites.

We were at the countryside on weekend. I had planned to go grocery shopping, but found a ruby grapefruit, few mandarins red onion and a small avocado. They made a delicious salad with vinegrette made of olive oil, lemon juice and vinegar & pinch of salt and pepper.

6 kommenttia :

  1. Wau, onpa raikkaan oloinen salaatti. Kanarialla syön tapas-paikoissa tämän tyylisiä "päivän salaatteja", ovat kyllä hyviä, banaaniakin löytyy joskus seasta ja tietysti jotain juustoa.
    Tätähän on ihan pakko kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaania en ole salaatteihin laittanut, mutta muita hedelmiä ja marjoja käytän paljon salaateissa. Kesällä ripottelen myös syötäviä kukkia salaatteihin.

      Poista
  2. Kevään väri-ilottelua myös ruoassa!
    Hurmaavaa!
    Lähetän jo lupauksen kesästä, mimosan tuoksua tuulen mukana, täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lautasella täytyy aina olla väriä!

      Lupaus kesästä, ihanaa!

      Poista
  3. Ihana salaatti, taas hyvä vinkki tänne. Kaikkia uusia salaatteja lihan kanssa erittäin innokkaasti testailen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväinen salaattihulluus on taas iskenyt, joten salaattiohjeita tulee varmaan lisääkin.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.