Hyvää elokuun ensimmäistä ja viikonloppua! Monella on ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana, viikonloppua sopiikin juhlistaa kivalla aamiaisella. Minun piti pitää kulunut viikko lomaa, mutta työt kutsuivat jo kahtena päivänä. No, pidän lomaa ensi viikon torstain ja perjantain.
Barcelonan Federal Cafessa tarjottiin aamiaisella kvinoan kera kookosmaitoa, banaania ja raakasuklaata. Sain annoksesta idean keittää kvinoaa kookosmaidon kera.
Keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan, mutta korvaa puolet vedestä kookosmaidolla (lopun kookosmaidosta voit pakastaa jääpalamuoteissa ja heittää muutaman kookosmaitokuution kastikkeisiin tai keittoihin antamaan lisämakua). Voit keittää kvinoan jo edellisenä iltana ja säilyttää sen jääkaapissa, jotta se on heti herättäessä tarjoiltavissa. Keitin ½ dl kuivaa kvinoaa per syöjä, siitä riitti runsaasti turkkilaisen jugurtin, kauden marjojen sekä paahdettujen kookoslastujen kera tarjoiltuna.
Paistoin aamiaiselle myös mehevää hedelmä-pähkinäleipää.
I ate quinoa with coconut milk, banana and raw chocolate for breakfast at Barcelona's Federal Café. From this dish I got an idea to cook quinoa in coconut milk.
Cook the quionoa as instructed in packlage, but replace half of water with coconut milk. You can cook quoinoa already the previous night. I cookded ½ dl dry quinoa per person, it was plenty with Turkish yoghurt, season berries and toasted coconut flakes.
I also baked scrumptious fruit and nut bread for the breakfast.
Kuulostaa herkulliselta ja mikä mieletön on tuo taustalla oleva leipäviipale?
VastaaPoistaLeipä on hedelmä-pähkinäleipä, idean sain samaiselta Barcelonan aamiaiselta. Resepti löytyy täältä http://lumolifestyle.blogspot.fi/2015/07/meheva-hedelma-pahkinaleipa-delicious.html
Poista