Viikonlopun hetkiä | Weekend moments
Hyvään viikonloppuun kuuluu rauhaisa aamuhetki. Lauantaina oli niin tuulista ja harmaata, että kahvikupin kanssa peiton alle käpertyneenä olisi tehnyt mieli olla iltaan asti.

A slow morning with neswspaper and coffee is an essential part of my weekend. On Saturday it was so dark and windy that I would have likes to stay under covers with my cup of coffee for the whole day.

Iltapäivällä kuitenkin kävimme Hakaniemen hallissa hakemassa juustoja sekä häränhäntiä sunnuntain pataan -resepti tulossa myöhemmin. Tarkoitus oli käydä vielä myöhäisellä lounaalla, mutta Hello Darlingissa oli yksityistilaisuus ja El Rey aukesikin vasta viideltä. Menimme siis kotiin.


In the afternoon we headed to Hakaniemi food market to buy cheeses and ox tails for Sunday stew.
Juustot olivatkin herkullisia Anton & Antonista haetun patongin ja parin kuukauden takaiselta Tukholman reissulta ostetun päärynähillon kanssa. Tyytyväisenä juustoja syödessämme totesimme, ettemme "virallisena pikkujouluna" muuta juhlintaa kaivanneetkaan.

Cheeses were delicious with a good baguette and pear jam.Sunnuntaina bongastin talon seinältä vielä kukassa olevan ruusun.

On Sunday I found a rose still in bloom.

Sunnuntai ei ollut yhtä tuulinen kuin lauantai, mutta ihan hyvät tyrskyt merellä oli. Ensimmäisenä anventtina bongasimme yhden purjelautailijankijn. Aika viileää hommaa näillä keleillä!

Sunday wasn't as windy as Saturday, but waves were quite high.Joulukoristeita meillä ei vielä ole esillä, mutta ensimmäiset lahjat jo kääräisin eilen. Ihastuttavan tuoksuisen "Versaillesin yö"-teen hankin Pariisista ja yhtä hyvältä tuoksuvan kynttilän ostin Petri's chocolate roomista Fiskarsilta.

Miten teidän viikonloppunen meni? Joko ensimmäisiä jouluvalmisteluja on ajoitettu?

Christmas decorations we still don't have out, but I alreadyn wrapped first Christmas presents.

7 kommenttia :

 1. Ai elämä nuo sinun tyrskykuvasi. Kauniita <3!

  VastaaPoista
 2. Huh huh....miten joku voi mennä lautailemaan tuonne kylmään mereen???? Pelkkä ajatus puistattaa minua.... hrrrr hrrrr....todella kylmäpäinen lautailija!

  Viikonloppuna leivottiin ensimmäinen piparisatsi kummitytön kanssa, ripustettiin jouluvalot ja tehtiin hyasinttiasetelma. Ilma ei houkutellut juurikaan pistämään nenää ulos kuin koiralenkkien ajaksi. Onneksi voi jo sytytellä kynttilöitä ja fiilistellä sisällä.

  VastaaPoista
 3. Upeita tunnelmia ja vielä sitkeä surffarikin! Kynttilä ja tee, miten ihanat purkit!

  VastaaPoista
 4. Ihania maisemakuvia!
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. Viikonloppuna oli kosteat pikkujoulut Tampereella tyttökavereiden kesken. Sunnuntai meni levätessä, kunhan ensin puhalsin Drägeriin 0 lukemat, ja ajoin kotiin. Herkut maistuivat ja nyt alkaa taas täydellinen elämä, eikä seuraavat kunnon bileet taida olla vasta kun ensi vuoden kevättalvella.

  VastaaPoista
 6. Todella hyvältä näyttää.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.