Parasta seuraa facebookissa ja instagramissa | Your best companion in facebook & Instagram

 

Parasta seuraa facebookissa ja instagramissa tarjoaa tietysti Lumo Lifestyle! Muistathan seurata molemmissa.

Snapchatiin, tubetukseen  ja muihin (bloggaajien) uusimpiin kanaviin en ole lähtenyt mukaan, mutta never say never! Instagramiin liityin jälkijunassa, kuitenkin jo vuosi sitten ja moni teistä Lumoa jo seuraileekin siellä. Facebookiin blogi ilmestyi viime viikolla. Miksi viivyttelin? En tiedä... Facebook-sivun tekeminen blogille oli kuitenkin ihan helppoa. 
 
Facebookiin liittymisen jälkeen uudistin blogin ulkoasuakin hankkimalla Etsystä kympillä uuden blogipohjan. Periaatteessa uuden sabloonan asentaminen ja asennuksen jälkeinen muokkaus oli helppoa jopa tällaiselle vähemmän IT-orientoituneellekin kun ohjeita seurasi tarkasti. Muutama ongelmallinenkin kohta tuli vastaan, mutta niistä selvittiin yhdellä sähköpostilla ja parilla googlauksella. Ja onnistuin eilisillan aikana myös mystisesti kerran palauttamaan aiemman pohjan blogiin, mutta uuden sain takaisin onneksi muutamassa minuutissa.

Olen tarkastanut blogin uuden ulkoasun niin Explorerissa kuin Chromessa, Windows-puhelimessa, Windows-tabletissa ja Ipadissa. Kuvien ja sivupalkin tekstien ei pitäisi mennä päällekkäin, muta jos ulkoasussa on jotain outoa, kerrottehan kommenteissa.
 
 
The best companion in Facebook and Instagram is of course Lumo Lifestyle. Pls feel free to follow me in both.  In instagram blog has been for a year, but Lumo's Facebook page opened just last week. A the same time I renewed blog template. If you find that photos and right side bar are overlapping or there is sometning weird/unclear otherwise, pls let me know!
 
 

10 kommenttia :

  1. Oikein hyvältä näyttää uusi pohja ja kaikissa mahdollisissa jo sinua seurailenkin :D

    VastaaPoista
  2. Hienolta näyttää ja haaveissa itselläkin tuo blogipohjan vaihtaminen, mutta pelkään kyllä, että sörssin ihan urakalla;)
    Ja käynpäs tässä katsastamassa nuo uudet FB-sivusikin - btw. jo oli aikakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei niiden fb-sivujen tekemiseen kauaa mennyt, olen tehnyt töihinkin fb-sivut. Kunhan vaan muistan päivittää uusimmat postaukset faceen...

      Ei se blogipohjan vaihtaminen ollut niin vaikeaa. Koodustaitoja ei tarvittu lainkaan, siihen olisi tyssännyt, vähän vain muutin fonttikokoja ja värejä malli-välilehdellä ilman mitään koodausta. Sivupalkin gadgetit menivät sekaiseen järjestykseen, mutta ohjeissa varotettiinkin siitä. Hilailin niitä paikoilleen ulkoasu-välilehdellä, tein uuden pyöreän profiilikuvan ja latasin sen. Lopuksi tein vielä Facebook- ja instagram-kuvakkeet kuvankäsittelyohjelmalla ja latasin ne kuvina sivupalkkiin.

      Poista
  3. Hyvältä näyttää! Minulle on jäänyt vähän hämäräksi, miksi blogilla pitäisi olla omat fb-sivut, mutta nyt keksin, että jotkut ehkä seuraavat postauksia sitä kautta. Bloglovin saattaa olla outo tämä maailmaa vähemmän seuraavalle. -Ahkeralla bloggaajalla on kyllä tekemistä, kun töytyy päivittää kaikki mahdolliset kanavat kerralla:)

    Oma Instagram-päivittelyni on jäänyt aika vähäiseksi, vaikka nautin muitten kuvien seuraamisesta päivittäin. Facen puolella taas on ystävät ja sukulaiset. Läheisimpien kanssa viestitään pikaviesteilllä. Ahkera bloggaaja joutuu varmaan tiedottamaan kaikilla mahdollisilla kanavilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin seuraavani aika monia blogeja facebookin kautta, joten lopulta päätin väsätä fb-sivut omallekin blogille. Nyt vain täytyy muistaa ja ehtiä päivittää niitäkin.

      Poista
  4. Onnittelut uudesta, hienosta blogin ulkoasusta. Näyttää freesiltä ja kätevä olit tätä tehdessäsi.
    Facebook-sivu on ollut itsellä mietintämyssyssä jo pitkään. Instassa jo ollaan oltu kohta kaksi vuotta....apua, miten tämä aika menee nopeasti :)

    VastaaPoista
  5. Facebook on ehdoton somekanava säännöllisessä näkyvyydessä, ihan kenelle tahansa: myös bloggaajalle.

    Nämä sivut ovat nii-in hienot Lumo <3. Hyvä sinä!!

    VastaaPoista
  6. Onnea uusille ja hienoille sivuille! Tuo facebook oli ihan must, hienoa että se nyt löytyy! Upeaa viikkoa : )

    VastaaPoista
  7. Täällä iPhonen päässä. Näyttää todella hyvältä ja selkeältä. Onnittelut Lumo! Täytyy käydä kurkkaamassa muissakin koneissa, kun olen paikan päällä. No toki facebookiin pääsen tällä. Seuraavaksi sinne.
    Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.