Väri-iloa | Colorful fun









Selaillessani viimeaikaisia postauksia, huomasin keskittyneeni aika paljon ruokaan tammikuun postauksissa. Kuvailen usein blogiani ruokapainotteiseksi lifestyle-blogiksi, mutta on elämässä toki muutakin. Lifestyleen liittyviä postauksia on tulossa jatkossakin.

Kävin muutama viikko sitten Schwarzkopfilla katsastamassa tämän kevään hiustrendejä.

Olipas aika värikästä! Näkyvin kevään hiustrendeistä onkin värikäs sporttisuus, Schwarzkopfilla teema on saanut nimekseen urban sports. Voimakkaan sävyisillä suoraväreillä hiuksiin tuodaan tänä keväänä todellista väri-iloa seitsemän värin voimin, joita voi sekoitella keskenään ja laveeraajalla tehdä myös pastellivärejä. Nyt keskityttiinkin lähinnä tähän värikkääseen puoleen kuten kuvisa näkyy.

Samalla kuulimme uusista Osis+ -tuotteista ja saimme testiin omalle hiustyypille ja tyylille sopivia tuotteita. Kun oma tyylini on melkoisen luonnollinen (ainakin tuohon väri-iloitteluun verrattuna), hiuksissa on paljon pyörteitä ja otsalla aina silmille valahtava suortuva, sain ryhdistävät Osis+ Hairbodyn antamaan keveään kiinitykseen, Uploadin tuuheuttamaan ja Refresh dustin antamaan volyymiä ja pitämään hiukset puhtaan kauemmin.

Oletteko koskaan kokeilleet näin reippaita värejä hiuksiin? Rohkein oma värikokeilun taisi olla kasarityyli, jossa hiukset värjättiin ohimoilta ja sivuilta tummaksi ja päältä vaaleaksi. Taisi olla  jo kauan sitten unohdetun poikabändin Kajagoogoon (kukaan ei taatusti muista enää) vetäjän tyyli alunperin. Miksiköhän edes valitsin moisen tyylin, bändistä en ainakaan pitänyt.


Even though my blog is quite a lot about food, I am interested in so many things. Attended Schwarzkopf's hair show. The trendiest of trends this spring is colorful sports theme. What do you think? Could this be your new style?

15 kommenttia :

  1. Ihanaa värien leikkiä. Mahtavat nuo pojan hiukset (Mistä tietää, että on keski-ikäinen? Siitä kun parikymppiset on tyttöjä ja poikia.) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mitenhän niin pääsi käymäänkin että parikymppisistä tuli ihan lapsosia... Siinä iässähän oli omasta mielestään kaiken tietävä aikuinen!

      Poista
    2. Niin ja siitä, kun katselee nuoria miehiä lähinnä sillä silmällä, että minkähän tyylisiä omista pojista sitten mahtaa isoina tulla ;-)

      Poista
  2. Upeita värejä! Tuo lila-turkoosi-musta tukka miellytti eniten silmääni. Ja kivoja sporttisia malleja. Minä katselen ja ihailen, mutta oma tukka pysyköön lestissään :)
    Mukavaa helmikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin eilen kampaajalla, mutta ei tullut väri-iloa vaan tuhkainen blondi. Enemmän minua.

      Poista
  3. Värit ovat kuvissa upeita, siitä ei pääse mihinkään, mutta ihan naurattaa jo etukäteen ajatus siitä, että kiskaisisin itse mitään noissa kuvissa olevista väreistä omaan päähäni. Saisin samalla nanosekunnilla jälkikasvulta palautuksen takaisin maan pinnalle ja vahvan huomautuksen siitä, että muistanhan olevani MYÖS äiti ;)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta on siis, että vain kuvittelet väriä päähäsi, etkä tee mitään SUPERNOLOA :-)!

      Poista
  4. Melko räväkkää väritystä mutta sopii kyllä kevääseen ja valon lisääntymiseen :)
    Lila-turkoosi-musta miellyttää eniten minua kuten Tuulaakin tuolla edellä.
    Ihailen aina Sannin sinistä tukkaa - sopii hänelle.

    VastaaPoista
  5. Mahtavaa väri loistoa mutta ei ehkä ihan itselle kuitenkaan :)

    VastaaPoista
  6. Upeita! Itsellä räväkin väri on ollut räikeä porkkana :) Siitä sitten siirryin maltillisempaan punaiseen & edelleen punaruskeaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin on kerran ollut aika porkkana, tosin ihan vahingossa. Uusi kampaaja onnistui saamaan punapigmentit esiin todella voimakkaasti. En ollut sävyssä ihan kotonani.

      Poista
  7. Mä mietinkin, että näinköhän sut tässä tilaisuudessa! Ilmeisesti näin ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.