Tällä viikolla keskitytään ruokavinkkeihin. Viikon paras vinkki on syödä sesonkiruokaa. Ihanan mehukkaat veriappelsiinit ovat sesonkiruokaa parhaimmillaan.
Tip of the week is to eat seasonal food. Blood oranges are now in season, juicy and delicious.
Oletteko jo maistaneet tätä uutuutta? Wasabirucola maistuu voimakkaasti wasabilta, nappasin ruukullisen mukaan ihan Lidlin hyllystä. Sopii hyvin Japani-ruokabuumiini.
Have you tried wasabi rucola? A great new herb for Japanese food.
Turmeric has many health benefits. ½ tsp of it gives a deeper hue of yellow to pine apple overnight oats, but doesn't overpower the other flavours.
Jos haluatte syödä jättimäisen ceasarsalaatin, tilatkaa Primulassa ceasar puolikkaalla grillatulla broilerilla. Nälkä lähtee varmasti ja salaatti on hyvä.
Hungry but craving for salad? Eat chicken cesar at restaurant Primula.
Kuulostaa todella herkulliselta tuo ananastuorepuuro :) hauska idea lisätä sekaan kurkumaan, se onkin yksi lempparimausteeni, sillä saa upean värin ruokiin.
VastaaPoistaKurkuma antaa kyllä kauniin värin, käytänkin sitä lähinnä värin ja maun takia, terveellisyysvaikutukset ovat plussaa.
PoistaAivan upeat ja taiteelliset kuvat veriappelsiinista! Syön tavallisia päivittäin, ihanan mehukkaita ne ovatkin... Wasabirucolasta en ole kuullutkaan, kiitos infosta!
VastaaPoistaKiitos Riitta! Wasabirucola oli minullekin ihan uusi tuttavuus, mutta heti piti kokeilla kun sellainen tuli kaupassa vastaan.
PoistaKurkumaa olen itsekin lisännyt terveysvaikutusten takia. Sun kuvasi on aina yhtä houkuttelevat.
VastaaPoistaWasabirugolaa on maisteltu ja on hyvää ja yllätti voimakkuudellaan. Ihania kuvia taasen. <3 Tämä viikon vinkit on niin kiva, että jotain tälläistä olisi kiva toteuttaa omassakin blogissa.
VastaaPoistaWasabirucola on herkkua, täytyy taas muistaa seuraavalla kauppareissulla :)
VastaaPoista