Foodien onnenhetki | A great event for a foodieViime viikolla oli foodien onnenhetki; pääsin Akvamariinin järjestämässä Food for media-tilaisuudessa tutustumaan moneen kiinnostavaan ruoka- ja juomauutuuteen. Suomen suurimmassa ruoka-alan lehdistöpäivässä 27 elintarvikealan toimijaa esitteli innovaatioitaan ja uutuuksiaan.

Mielenkiintoisimpina nousivat  mm. Valion ValSa-maitosuola-uutuudet ja Pastellan kasvispastat sekä salmiakin makuiset Real Snacks Salty licorice-perunalastut. Parissa muussakin tilaisuudessa Andre Cluetin maistattama Rose no 3-samppanja on nostanut tunnelmaa, aidot italialaiset Parmigiano Reggiano-juusto ja Parmankinkku ovat aina herkullisia samoin kuin sveitsiläiset Appenzeller- ja Gruéyre-juustotkin.

Minulla ei onnekseni ole mitään rajoitteita ruokien suhteen. Pinkit Korkokengät-blogi keskittyi saman tilaisuuden erikoisruokavaliosille soveltuviin tuotteisiin.

Testailen muutamia esitellyistä tuotteista toukokuun aikana, palailen niihin myöhemmin.
Last week I attended Food for media event to find out more about new food and beverage innovations. Lots of interesting products from several producers. Will get back to some of them in May.
3 kommenttia :

 1. Ihania herkkuja ♡
  Kivaa vappuviikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Eipä olisi nälkäisenä pitänyt tulla tänne. Surukseni en päässyt tapahtumaan, koska perheen pienin oli niin nuhainen, että jäätiin kotiin. :)

  Hauskaa vappua Lumo <3

  VastaaPoista
 3. Nuo salmiakilla maustetut perunalastut olivat niin erikoisen hyvä twisti, että arvaa vaan menikö oma pussini hujauksessa tyhjäksi... :D Pidin siinä hunaja-voi mausta vieläkin enemmän.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.