Alkukesän kaunis viikonloppu | A beautiful early summer weekend
Stockan katolta lähdin perjantaina suoraan maalle anoppilaan, jonne oli saapunut Siipan jo vuosikymmeniä Australiassa asunut täti miehineen. He olivat viimeksi olleet Suomessa vuonna 2001, me olimme heidän luonaan Gold Coastilla kuusi vuotta sitten.

Kukkaloisto on nyt upea, kevään viimeiset ja alkukesän ensimmäiset kukat kukkivat nyt ihanimmillaan. Lampailla riittää tuoretta ruohoa ja Tarmo-koira on löytänyt heinikosta muutamankin lepopaikan joissa se nukkuu umpiunessa. Ilta päättyykin aina punkkitarkistukseen, joka on Tarmion mielestä hauska hellittelyhetki.Aamiaista päästiin nauttimaan ulkosalla, kun aamut olivat niin lämpimiä, että australialaisetkin tarkenivat. Aamiaiseksi oli jälleen viimeaikaista bravuuriani granolatorttua. Siippa vei iltapäivällä sukulaiset vanhalla, muinoisen Ranskan työvuoden "tuliaisena" tuomallaan Citroenilla pikku ajelulle. Minä jäin poimimaan kuusenkerkkiä ja keittelin kerkkäsiirappia, juuri nyt taitaa olla paras kerkkäaika. Muut seurasivat myös lätkää, minä puuhailin mieluummin keittiössä ja istuin ulkona lukemassa. Pelin tapahtumista - ainakin maaleista- pysyi äänenvoimakkuuden perusteella kuitenkin hyvin perillä ruutuun vilkuilemattakin.


Kuinka sinun viikonloppusi sujui? Ravintolapäivää, jääkiekkoa, puutarhahommia vai mitä oli ohjelmassa?


How was your weekend? We were at inlaws on countryside, enjoying gorgeous weather and spending time with Husbad's aunt and her husband who had arrived all the way from Australia.2 kommenttia :

 1. Upeita kuvia <3
  Viikonloppu meni siskontytön synttäreitä juhliessa.
  Kivaa viikkoa Lumo.

  VastaaPoista
 2. Voi Lumo, miten lumoavia kuvia <3. Ja Tarmo on ihan ihku :).

  Täytyy kyllä kompata sinua yhdessä asiassa: tätäkään rouvaa ei saa kuin korkeintaan käsiraudoissa sohvaan lukittuna istumaan ja tuijottamaan lätkäpelejä. En ymmärrä lajin ympärillä vellovaa hypetystä lainkaan (semminkin, kun tietää nyt, miten siinä lopulta illalla kävi) - mutta suon toki ilon katsomisesta kaikille heille, joille se ilo on.

  Itse mieluummin vaikka kirjoitan, valokuvaan, luen tai vaikka selaan Instassa kauniita kuvia. Ja kuuntelen taustalta peliin liittyvää älämölöä; itse pelitilanteestahan ei voi välttyä kuin korkeintaan pakenemalla metsään ;)..

  Ihanaa viikkoa Lumo <3!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.