Kevyttä, kasvista, helppoa ja hyvää. Siinäpä yleensä resepti 5:2-paastopäivien ruokailuun. Silloin tällöin mukana on myös kananmunia, kalaa, lihaa tai broileria, mutta tämän annoksen proteiinit tulevat pavuista.
Pariisin-viikon jälkeen kroppa jo huutaa kevennystä ja tuntuu hyvältä palata 5:2-rutiineihin.
Kurpitsan paahtuessa uunissa tein valkopapuhummusta ilman öljyä. Kurpitsan ja hummuksen kera tarjosin tomaattia ja porkkanannaattipestoa. Yksinkertaista ja helppoa.
Light, vege, easy and good. That's often my recipe for 5:2 fast days. I usually serve also some fish, meat, chicken or eggs, but here proteins come from white beans.
I toasted butternut squash cubes without oil, just seasoned with salt and pepper. While pumpkin toasted in 200 C oven for abt 25 min, I prepared white bean hummus without oil and served with tomatoes and carrot top pesto.
Ihanan värikäs annos, tekee mieli heti päästä sitä maistamaan.
VastaaPoistaKivaa viikkoa Lumo!
Haluan, että annokseni on värikäs ja houkutteleva kevyempinäkin päivinä. Itse asiassa juuri silloin ruon pitäisi olla kaikkein houkuttelevimmillaan, jotteivat paastopäivät tuntuisi raskailta.
PoistaHyvää, kevyttä ja värikkään kaunista. Onko tuosta 5:2 ruokavaliosta ollut hyötyä?
VastaaPoistaOn siitä ollut hyötyä; painoa on miltei -20 kg vähemmän kuin 4,5 vuotta sitten aloittaessamme.
PoistaHyvää, kevyttä ja värikkään kaunista. Onko tuosta 5:2 ruokavaliosta ollut hyötyä?
VastaaPoistaKuulostaa herkulliselta ja näyttää mahtavalta! Aloitin 5:2 ruokavalion viime viikolla, joten ihan alkutaipaleella olen vielä. Täytyy palata selailemaan vanhoja postauksiasi, niistä kiva lukea vinkkejäsi ja ohjeitasi ruokiin.
VastaaPoistaAlku on hankalinta, mutta yllättävän nopeasti näihin pästopäiviin tottuu. Täytyy vain muistaa juoda paljon. Ei tämä varmaan ainoa autuaaksi tekevä metodi ole, mutta toiminut meillä.
PoistaLiian helpon ja liian herkullisen näköistä :D.
VastaaPoistaEi hyvän ja kevyen tarvitse olla monimutkaista! Suurin osa tekemistäni ruoista vaatii vain vähän työaikaa.
Poista