Kulhoon voi trendikkäästi koota erilaisia annoksia ja samalla upottaa siihen hävikkiruokaakin. Tällä kertaa kreikkalaista.
Jääkaapissa oli fetaa ja pari palaa broilerin paistileikettä, vihanneskulhossa tomaatteja, varsisipulia, valkosipulia, lime ja nektariini ja kaapissa orzo-pastaa ja pinjansiemeniä. Parvekkeella kasvaa vielä minttuakin.
Marinoin suikaloimaani broileria tässä aina ihanan makuisessa marinadissa, tein nektariinitsatsikia ja paistoin suikaleet pannussa, samassa pannussa ruskistin fetaa hieman ja kuullotin sipulia. Keitin kulhon pohjalle orzopastaa ja kokosin annoksen broilerista, nektariinitsatsikista, tomaatista, paistetusta sipulista ja fetasta, mintusta ja paahdetuista pinjansiemenistä.
Marinoin suikaloimaani broileria tässä aina ihanan makuisessa marinadissa, tein nektariinitsatsikia ja paistoin suikaleet pannussa, samassa pannussa ruskistin fetaa hieman ja kuullotin sipulia. Keitin kulhon pohjalle orzopastaa ja kokosin annoksen broilerista, nektariinitsatsikista, tomaatista, paistetusta sipulista ja fetasta, mintusta ja paahdetuista pinjansiemenistä.
Bowl food is one of the big food trends this year.
I had feta, chicken, tomatoes, spring onions, garlic, nectarine, tomatoes, orzo pasta, mint and pine nuts.
I marinated chicken with this tasty marinade, made nectarine tsatsiki and fried chicken, feta and onion. I cooked the orzo a dtopped it with fried chicken, tomato cubes, fried onion and feta, nectarine tsatsiki and pine nuts.
Ihanan värinen ja näköinen annos!
VastaaPoistaKiitos Outi. Ruoassa saa mielellään olla väriä
PoistaAika värikäs ja herkullinen annos. Käytin itse eilen viimeiset mintut parvekkeelta.
VastaaPoistaJoskus olen istuttanut jonkun minttupuskan ruukkuun sisälle, mutta nyt olivat niin kulahtaneet, että menivät tunkiolle. Rosmariinipuskan sen sijaan siirsin sisälle, se okikin kasvanut komeisiin mittoihin kesän aikana.
PoistaOi miten kiva idea - jotenkin näitä kulhoja ei ole osannut ajatella kreikkalaistyyliin! Täytyypä testata :)
VastaaPoistaKulhosta voi tehdä vaikka minkä maalaisen ja koota siihen kaikenlaista
PoistaKaunis ja herkullisen näköinen annos:)
VastaaPoistaKiitos Jael
PoistaTäytyykin joskus kokeilla tuota fetan paistamista. Kreikassa ollessa monesti ruokalistalla olikin juuri paistettua fetaa, mutta jotenkin olen sen aina vain nauttinut ihan tuoreeltaan kreikkalaisen salaatin kera.
VastaaPoistaFetaan tulee vähän erilainen maku kun sen paistaa, kivaa vaihtelua.
Poista