Rahalla VOI ostaa onnea | Money CAN buy happiness

Ostan harvakseltaan kukkia, mutta olen pitkään ihaillut Wild Things-kukkakaupan  luonnollisen modernisti sidottuja kukkia Dianapuiston kupeessa Urban A-vaateliikkeen tiloissa. Torstaina päätin hakea kimpun kotiin, ihan vain torstain takia.

kukkakauppa, kimppu, perjantaipuska
kukkakimppu, kukkakauppa, luonnollinen kimppu
Kukat tuottivat minulle iloa jo ostohetkellä kun katselin kimpun sitomista, töissä kurkin kassiin johon kukat oli pakattu ja koko illan vilkuilin ruokapöydälle, jossa kukat olivat. Ihmettelin, miksen osta kukkia ja nimenomaan tällaisia kimppuja useamminkin. Rahalla näköjään voi ostaa onnea. 28 eurolla sain sitä paljon.

I buy flowers only now and then, but I have admired flowers at Wild Things in Helsinki and finally bought a bouquet home, just because of Thursday. Who says money cannot buy happiness.

12 kommenttia :

 1. Kaunis kimppua ja kyllä tällä hetkellä viikoittain laitan muutaman euron tulppaaneihin, kukat nostavat mielialaa. <3 Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen leikkokukista aina jotenkin extraonnellinen. Heti kun luonnossa kukat alkavat kukkia, poimin niitä kotiin jatkuvasti.

   Poista
 2. Onpa kaunis sekakimppu ❤️
  Ihanaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kimppu on edelleen loistossaan. Olisi harmittanut jos tämä olisi heti nuutunut, mutta onneksi nämä ovat vielä kestäviä kukkua. Mukavaa tiistaita.

   Poista
 3. Juuri tuollaista onnea rahalla voi ostaa. Muut rahalla saatavat, onnellisuutta elämään lisäävät asiat ovat käsin neulotut villasukat ja koiranpennut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Koiranpennut etenkin tuottavat onnellisuutta erityisen paljon <3

   Poista
 4. Ihana kimppu. Minä ostan joka viikko kukkia piristämään itseäni. Olen päättänyt, että olen niiden arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella ja alkukeväästä ostan kukkia, toukokuussa kukkaostokset ovat jo parvekekukkia ja keväästä syksyyn haen kukat luonnosta

   Poista
 5. Kyllä rahalla voi ostaa juuri tälläistä onnea :)

  Ihanaa naistenpäivää ihanuus <3

  VastaaPoista
 6. Tuollaiseen kimppuun voisin minäkin rahojani sijoittaa;)
  Ihanaa naistenpäivän iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä olen sitä mieltä, että raha ei ole onnen mittari, mutta tämä kimppu on tehnyt minut käsittämättömän onnelliseksi. Vielä viikonkin jälkeen se on ihan terässään.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.