Differente bowl foods have been trendy for few years now. For larger groups you can assemble a "giant bowl", garnish with green leaves and edible flowers.
Annos valmistuu helposti; tee valkopapuhummus tällä ohjeella (kaksin/kolminkertaista tarpeen mukaan), puolita tomaatteja, pirskottele öljyllä, mausta suolalla, mustapippurilla, valkosipulilla ja oreganolla. Paista tomaatteja 200 C uunissa 30 min. Keitä couscousia paketin ohjeen mukaan (veden sijaan voit käyttää kasvislientä). Kokoa isoon vatiin, lisää yrttiöljyssä tai pestossa pyöräytettyjä papuja , salaatin lehtiä ja vesikrassin tai muun syötävä kukan kukintoja/terälehtiä.
The dish is easy to build. Make the white bean hummus with this recipe (double / triple as needed), half tomatoes, sprinkle with oil, season with salt, black pepper, garlic and oregano.Bake tomatoes in a 200 ° C oven for 30 min. Cook couscous according to the package's instructions (you can use a vegetable broth instead of water). Assemble into a large bowl, add beans spiced in herb oil or pesto. Garnish with green leaves and watercress or other edible flowers / petals.
Olin muuten viimeksi ihan innoissani couscousia tehdessäni. Lorautin valmiin couscousin joukkoon persiljaöljyä. Vitsit, että tuli hyvää.
VastaaPoistaIhanalta näyttää kulhoruoka ja tämäkin on sellaista hyvää arkiruokaa!
Pakastan kesällä pestoa jääkuuutiomuotissa talvea varten, saatan pari sulatettua kuutiota heittää couscousin tai riisin joukkoon, tulee tosiaan herkullista helposti
PoistaNiin mun makuun, täydellistä settiä ja vielä kauniskin!
VastaaPoistaPari kukkaa tekee aina terää😉
Poista