Pikaterveiset Pariisista | A quick hello from Paris

Nopeat terveiset Pariisista, 45. messumatkaltani Ranskan pääkaupunkiin! Tai itseasiassa kaupungin ulkopuolelle, sillä messut ovat lähellä lentokenttää. RER-paikallisjuna Luxembourgin puiston kupeesta messukeskus Parc d'expositioniin onkin minulle tutumpi kuin moni Pariisin kaupunginosa.


pariisi, katunäkymä, matkailu

pariisi, katunäkymä, matkailu

pariisi, katunäkymä, matkailu

pariisi, katunäkymä, matkailu

pariisi, matkailu

pariisi, ravintola, matkailu

pariisi, katunäkymä, matkailu


Messupäivien jälkeen en yleensä ehdi kuin hieman pyörähtää hotellin naapurustossa ja köydä syömässä, sähköpostitkin kun on käytävä läpi illalla. Maanantaina olin 21 h hereillä, kun lennon, pitkän messupäivän ja nopean illallisen jälkeen piti käydä vielä toistasataa emailia läpi... Eilen illalla hyppäsin junasta pois yhtä pysäkkiä aiemmin, kävelin hämärtyvässä illassa ja ehdin ottaa muutaman kuvankin ennen hotellille suuntaamista.

Olen ottanut tavaksi jäädä Pariisiin syksyn messujen jälkeen pariksi päiväksi, jotta ehdin vähän kierrellä kaupungillakin. Niin tänäkin syksynä, messut päättyvät torstaina, mutta lennän Helsinkiin vasta lauantai-iltana. Suunnitelmissa on käydä katsastamassa ainakin Rodin-museon puutarha ja viettää päivä lempikaupunginosassani Maraisissa.


Katso kaikki kaikki matkapostaukset


A quick hello prom Paris, attending few fairs from Monday to Thursday and staying here few more days for leisure.

12 kommenttia :

 1. Ihania tunnelmakuvia Pariisista ☺

  VastaaPoista
 2. Niin ihanat tunnelmat! Todella hyvä kun saat jäädä lisäpäiviksi sinne. Hauskaa Pariisisia sulle!

  VastaaPoista
 3. Nautinnollisia kuvia, juuri sellainen Pariisi kuin mielikuvissanikin, sillä Pariisi on vieläkin käymättä. Mukavaa reissun jatkoa Lumo <3

  VastaaPoista
 4. Pariisi on aina niin kaunis ❤️

  VastaaPoista
 5. Mukavia vapaapäiviä Pariisissa!

  VastaaPoista
 6. Mikä ihana työmatkakohde! Syksyn PV-ajankohta on ilmojenkin puolesta hyvä, kun helmikuu on yleensä ollut hyisen kylmä. Antoisaa reissua ja nautihan vapaapäivistä 😃

  VastaaPoista
 7. Oijoi, miten näiden muutaman kuvan katsomisella syntyi matkakuume taas Pariisiin!

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia ja kivoja tunnelmia, niistä huokuu Ranskalaisuus. Messut ovat varmasti rankkoja päiviä täysi, mutta hei sinäpä olet fiksusti ottanut siihen päälle muutaman tee-se-itse päivän :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo useamman vuoden olen jäänyt messujen jälkeen Pariisiin pariksi päiväksi, jotta näkisin muutakin kuin junan ja messuhallit. Hyvää vastapainoa messupäiville.

   Poista
 9. Mitäs pidit Auguste Rodinin museon puutarhasta? Nyt ei ole ruususesonki, mutta varmasti vihreää vielä. Kävitkö katsomassa myös Anselm Kieferin näyttelyn siellä? Pariisissa on paljon ihania paikkoja ja näyttelyitä. Vinkkinä Pariisiin menijöille; David Hockneyn loistava näyttely Pompidoussa 23.10. asti. Minulla on seuraava Pariisin reissu varattu jo. Aion istuksia siellä täällä ja käydä parissa näyttelyssä. Ihana Pariisi!

  VastaaPoista
 10. Puutarha oli kaunis, mutta suurelta osin remontissa. Silyi pääsymaksun arvoinen. Museoon en ny mennyt.


  Kävin katsomassa seuraavana päivänä Diorin 70-vuotisnäyttelyn joka oli aivan fantastisen upea. Sitä suosittelen lämpimästi, jos olet menossa Pariisiin ennen 7.1.

  VastaaPoista
 11. Ihania tunnelmakuvia Pariisista. 45. messumatka Ranskaan! Aikamoinen luku. Minä olen käynyt 3 x Pariisissa, se kolmas kerta oli läpikulkumatka.
  Kiitos upeista kuvista!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.