Nyt on aika avata purkki. Ensimmäiseksi tein sitruunalla maustettuja kanankoipia ja paprika-sipuli-sitruunapaistosta. Helppoa ja niin maukasta!
Säilötyllä sitruunalla maustettu kana sopii vaikka pääsiäisen tarjoiluihin.
Kanankopien kanssa maistuu kasvispaistoksen lisäksi raikas salaatti.
Koipien paistuessa pilkoin paprikaa ja punasipulia sekä lisää säilöttyä sitruunaa. Sekoitin sipulit, paprikat ja sitruunan keskenään ja laitoin uuniin paistumaan 20 minuutiksi.
Säilöttyjä sitruunoita voi käyttää kuorineen myös hienonnettuna kastikkeissa, salaatinkastikkeissa, maustevoissa, marokkolaisessa lammaspadassa, yrttien kanssa hienonnettuna kanan tai lihan maustamiseen jne.
Oletko kokeillut säilöttyjen sitruunoiden tekemistä kotona?
Aurinkoisen keltaista pääsiäistä!
Aah miten hyvältä näyttää ja sitruuna vaan on parasta. <3 Tämä ohje sopii hyvin meidän tähän uuteen ja jälleen kerran virittämään kevennettyyn linjaan eli vähennetään valkoisia jauhoja ja ehkei sitä Fazun sinistä ihan joka päivä levyllistä tartte syödä.
VastaaPoistaIhanat kuvat<3 Sydämellistä pääsiäistä Tuuli <3
Sitruuna on niin ihanaa, lisäilen sitä vähän joka tuojaan, jos se vain makuihin sopii. Suloista pääsiäistä!
PoistaNäyttää herkulliselta ja ihanan keväiseltä myös!
VastaaPoistaHyvää pääsiäisaikaa :)
Ihania pääsiäispyhiä Marjo
PoistaEn ole itse näitä tehnyt. Olen varmaan aiemminkin sinulle kertonut, että anoppi käyttää näitä Marokossa, kun tekee kanaruokia. Sitruuna sopii täydellisesti kanan kanssa.
VastaaPoistaIhanaa pääsiäistä <3
Säilöttyjä sitruunoita käsittääkseni käytetäänkin aika laajalti Marokossakin, maistuu herkulliselta sikäläisten makujen kanssa.
PoistaSäilöttyjä sitruunoita käsittääkseni käytetään laajalti Marokossa, maistuu herkulliselta sikäläisten makujen kanssa
PoistaVarmasti herkullista! Hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle Tuuli <3
VastaaPoistaJos en kiireessä keksi mitään muuta ruokaa, säilöttyä sitruunaa voi helposti laittaa kasvisten, kalan ja kanan kanssa.
PoistaBlogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista