Parsakevään avaus

Säät voivat vaihdella, mutta parsa on varma kevään merkki.

Kävin pari viikkoa sitten tutustumassa Kappelissa keväiseen parsamenuun*. Ravintoloiden parsaviikot aloittavat herkullisen ruokakevään. Pääkaupunkiseudun S-ryhmän ravintoloissa kuoritaan tänä keväänä arviolta 40 kg parsaa per ravintola viikottain. Kappelissa ja muissa S-ryhmän ravintoloissa parsaa tarjoillaan toukokuun loppuun asti.



Parsaviikot, ravintola_kappeli

Ksppelin parsamenu aloitetiin pehmeän kuohkealla samppanjalla maustetulla parsakeitolla.



Parsaviikot, ravintola_kappeli




Pääruokana oli kuhaa, vihreää parsaa, hollandaise-kastiketta sekä paahdettua kukkakaalia. Lihavaihtoehtona parsamenussa on grillattua saksanhirven ulkofileetä, parsan kanssa tarjottuna, tottakai.




Parsaviikot, ravintola_kappeli
Jälkiruoaksi tarjottiin vaadelmapannacottaa lakrisijäätelön kera.




Lopuksi vinkkinä paljastan, että Kappelin keittiössä! on aito Edelfeltin maalaus alkuperäisellä paikallaan. Keittiöön pääsee maalausta katsomaan kunhan vain osaa kysyä.

Joko olet syönut parsaa tänä keväänä?

*Kappeli tarjosi aterian


1 kommentti :

  1. Kerran ollaan vasta tehty parsaa tänä vuonna. Oli se taas vaan niin hyvää, nam!
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.