Treffit Malagassa

Olen jo moneen kertaan täällä blogissakin kertonut kuinka Siippa on tämän syksyn ollut töissä Espanjassa. Työrupeaman loppusuoran jo häämöttäessä pääsin viimein tänne Malagaan hänen luokseen kun pitkä vapaa ajoittui viikonloppuun.


Malaga,

Hän asuu muualla Aurinkorannikolla, mutta nämä neljä päivää yhdessä vietämme Malagassa. Säät ovat täällä olleet viime viikkoina varsin vaihtelevia, mutta nyt on kivat kelit, parikymmentä astetta ja aurinkoista päivisin.

Malaga

Malaga,

Malaga,



Malaga, tapas
Olin katsellut useampaa tunnelmallista pikkuhotellia Malagasta, mutta ne olivat Siipan vapaapäivien varmistuttua jo täyteen buukattuja. Jäljellä olevissa perushotelleissa ja airbnb-asunnoissa hinta ja laatu eivät oikein kohdanneet. Katsellessani hotelliarviota Tripadvisorista silmiini osui kuitenkin hyvä tarjous; reilulla satasella löytyi neljän tähden AC Palacio, joka kuuluu Marriot-ketjuun. Kun huoneen hintaan kuului vielä aamiainenkin, iskin välittömästi kiinni ja liityin Marriotin kantisohjelmaan, joka oli tarjouksen edellytys. Tyylikäs majapaikka tämä on kaikin puolin. Sijaintikin on loistopaikalla vanhan kaupungin laidalla, palmupuiston vieressä.

Malaga,

Malaga





Eilen täällä oli pyhäpäivä ja miltei kaikki kaupat kiinni, mutta yhdessä ollessa, rantaa pitkin kävellessä ja merta ihaillessa ei kauppoihin kaivannut. Picasso-museo oli auki ja Alcazaban linnoituksellekin pääsi ihailemaan maisemia. Ravintolatkin olivat auki, joten pääsimme tapaksia maistelemaan heti lounasaikaan ja pariin kirkkoonkin ihailemaan.




Malaga
Mukavaa loppuviikkoa, nyt tankkaan yhdessäoloa vielä pariksi erossaoloviikoksi ja tietysti auringonvaloa ja lämpöä talvea varten.


14 kommenttia :

  1. Voi ihanalta näyttää !!! Me ollaan viikon päästä noilla seuduilla :)

    Oiken ihanaa viikonloppua teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säät ovat vaihdelleet, mutta minulle sattui todella hienot kelit. Juuri ennen saapumistani satoi kaatamalla ja huomenna sataa taas.

      Poista
  2. Ihanan valoisaa ja siellä kuitenkin lämmintä vielä noinkin paljon!Kivaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoiset päivät marraskuussa latasivat taas vähän akkuja, valo teki todella terää.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Lomanen oli ihana, oli vain outoa menä yksin kentälle kun juuri oltiin oltu yhdessä.

      Poista
  4. Malaga on kiva kaupunkikohde, riittävän pieni ollakseen idyllinen ja kävelyyn houkuttava.
    Eilinen pyhäpäivä tuli meille yllätyksenä, sillä saavuttiin majapaikkaan, joten jouduttiin odottamaan tähän asti että saatiin kaapit täytettyä.
    Huomiseksi on luvattu aurinkoa - nauttikaa Malagasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhäpäivä oli tiedossa, mutta onneksi ravintolat, jotkut kaupat ja Picasso-museokin oli auki. Malaga on kivan kompakti kaupunki lyhyelle lomalle.

      Poista
  5. Malaga vaikuttaa kuviesi perusteella oikein mukavalta kaupungilta. Olen itse vain ajanut se ohi mutta itse kaupunki on vielä kokematta. Oikein mukavaa viikonloppua teille ja Siipalle terkkuja myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malaga oli oiva kohde tällaiselle viikonloppupyrähdykselle. Säät olivat ihanat, rupka hekullista, hotelli kiva ja mahtavalla paikalla ja seura tietysti täydellistä.

      Poista
  6. Ihanaa, niin pitkä aika erossa ja nyt tärskyt Malagassa. <3 Nautinnollisia päiviä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tärskyt olivat täydelliset, käveltiin pitkin poikin Malagaa, syötiin hyvin, nautittin auringosta ja toistemme seurasta.

      Poista
  7. Varmasti oli ihana nähdä pitkästä aikaan! Malaga on tuttu vain siitä, että olen joskus nuorena viettänyt Aurinkorannikolla lomaa ja lentokenttänä oli Malaga. Tuo voisi olla todella hyvä kaupunkikohde pikkulomalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolme-neljä päivää on sopiva aika Malagassa tällaiselle kaupunkimatkaajalle. Hyvästä ruoasta ja shoppailusta nauttimisen lisäksi kaupungissa voi nauttia useammastakin hyvästä museosta. Kesäaikaan rantalomailijat voivat viettää rannoilla pidempäänkin ja bussiyhteydet lähikaupunkeihin ja kyliin taitavat olla aika hyvät.

      Oli kyllä ihana nähdä, nyt kotiinpaluuseen on enää alle kaksi viikkoa ja se meneekin nopeasti.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.