Pikkujoulukauden upea Insomnia-show Virgin Oilissa

Pessinäytös Raflaamo/Virgin Oil

Vieläkö on pikkujouluideat hukassa? Itse olin kauden ensimmäisissä pikkujouluissa vauhdikkaan shown ja maittavan illallisen parissa Virgin Oilissa viime viikolla. Helsingin ydinkeskustan ravintola Virgin Oil tarjoaa pikkujoulukauteen 2019 näyttävän Insomnia-shown, joka vie kuumiin klubitunnelmiin Roomasta Puerto Ricoon. Pikkujoulut, dinner_show, virgon_oil_helsinki

Show-numeroiden tähtin ovat suositut musikaalitähdet Lauri Mikkola ja Eveliina Mattila sekä Tanssii Tähtien Kanssa - ohjelmasta tuttuja tanssijoita, mm. Matti Puro ja Katri Mäkinen.

Tämä show olikin tosiaan ensimmäinen pikkujouluni tälle vuodelle, joinain vuosina ei ole ollut ensimmäisiäkään. Saa nähdä onko tänä vuonna muita pikkujouluja tiedossa myöhemmin.Pikkujoulut, dinner_show, virgon_oil_helsinki


Pikkujoulut, dinner_show, virgon_oil_helsinki

Pikkujoulut, dinner_show, virgon_oil_helsinki

Vauhdikkaiden tanssi- ja laulunumerojen väliin on mukavasti rytmitetty aikaa seurustelulle ja ruokailulle. Ilta soljui mukavasti eteempäin, kun sai vaihtaa ystävien kanssa kuulumisia, syödä hyvin ja seurata taitavia esityksiä. Välillä päästiin itsekin osallistumaan pienen tanssitunnin muodossa.


Pikkujoulut, dinner_show, virgon_oil_helsinki

Virgin Oilin ohjelmapakettiin sisältyy lisäksi italialainen illallinen runsaasta buffetpöydästä. 
Pikkujoulut, dinner_show, virgon_oil_helsinkiPikkujoulut, dinner_show, virgon_oil_helsinki

Pikkujoulut, dinner_show, virgon_oil_helsinki

Alkuruokina on Caesarsalaattia scampin pyrstöillä, prosciuttoa, coppakinkkua, Spianata Romana -salamia, marinoituja herkkusieniä, melonia ja kaprista, Taleggio ja Gorgonzola-juustoa, piccante -tuoremakkaraa, marinoitua punasipulia, aurinkokuivattua tomaattia, basilikaa ja pennepastaa, timjamioliiveja, paprikaa, artisokkaa, tuoretomaattisalsaa ja rucolaaviikunaa ja viinirypäleitä, mansikkamoussea, artisokkaa, tomaattisalsaa ja tuoremakkaraa.

Pääruokana on yön yli haudutettua porsaan potkaa kolmella kastikkeella ja salviaperunoita ja jälkiruoaksi suklaa-aprikoosileivos ja amarettovaahtoa.
Mauissa oli vähän nostalgiaakin parin vuosikymmenen takaa silloisten  ja edelleenkin mieluisten herrkujen kuten scampi-ceasarin, aurinkokuivattujen tomaattien ja artisokkien muodossa. Kaikki oli raikasta ja maistuvaa, taisivat kaikki pöydässämme käydä santsaamassa omia suosikkejaan.

Oletko jo ollut tai aiotko osallistua pikkujouluihin tänä vuonna?

4 kommenttia :

 1. Tämä oli mieletön ilopläjäys, ruokaa, mahtavaa musiikkia, laulantaa ja tanssia, ei voi kuin suositella. Harvoin pikkujouluihin pääsen minäkään, mutta nyt pääsit.

  Fantastiset kuvat ja sun ja Helin ruokakuvat ovat vailla vertaansa, itse taisin keskittyä enemmän syömiseen ja kanteen keinuttamiseen.

  Ihanaa päivää Tuuli. 💖🤗💖

  VastaaPoista
 2. Voi, että miten ihanat kuvat ja herkut. Varmasti upea pikkujoulukokemus.
  Meillä ei ole kuin pienimuotoiset pikkujoulut ...mennään dinnerille mikä on erittäin jees.

  Ihanaa loppuviikkoa!!

  VastaaPoista
 3. Siis niin mageen kuuloinen ja näköinen tapahtuma. Olisin tuolla varmaan tanssinut jalkani kipeiksi. Ihanaa ruokaa, musiikkia ja mahtavaa seuraa, se on täydellinen ilta jos mikä!

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä pikkujoulukauden hienoin aloitus tämä Insomnia Show & Dinner, upea kattaus ja parasta seuraa taas!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.