Niksit helppoihin juhla- ja arkimeikkeihin

Oi mikä ihana PR-ilta kauneuden ja ystävien parissa pari iltaa sitten. Turvaväleillä tämäkin onnistui. Tavattiin pienellä ystäväjoukolla ja harjoiteltiin Diego Dalla Palman tuotteilla juhlameikkien tekemistä. Diego Dalla Palma Milanon meikki-illassa. Juhlat ovat nyt jäissä, mutta kyllä tulevaisuudessa vielä juhlitaankin. Nyt ainakin hallitsen helpon juhlameikin niksit.




Kauneuden ammattilaisen, meikkauskouluttaja Kati Mouhun opetuksessa löytyi jokaiselle kasvo- ja silmätyyypille oma, persoonallisiin piirteisiin sopiva meikki kohottava ja kaunistava meikki. Käytössä oli Full Face Palette -meikkipaletti; yhdellä paletilla saa tehtyä niin varjostukset kuin korostukset, punattua posket ja tehtyä silmämeikin.




Diego dalla Palman monitoimisella kevyellä, hyvin levittyvällä Geisha Lift Concealer-peitevärillä pystyy paitsi häivyttämän ihon virheitä, myös pohjustamaan luomet vaikka uudestaan iltameikkiä varten ja korjailemaan meikkivirheitä. Sillä tehtiinkin päivämeikkiin raikastusta ja pohjustettiin luomet silmämeikkiin. Rakastan tällaisia toimivia monitoimituotteita! 

Smoky Eye-lookiin lisättiin koko liikkuvalle luomelle hyvin levittyvää mustaa rajauskynää. Kuulosti omaan meikkaustyyliini aluksi hieman radikaalilta -olenhan se, joka omasta mielestään paljonkin meikattuna on aina kuitenkin se vähiten värikäs. Jokaiselle meistä löytyi juuri se oma, tyyliimme sopiva, piirteitämme parhaiten kaunistava ja kohottava tapa meikata mustalla smoky eye- silmät. Minulle parhaiten sopiva tyyli on maanläheisempi ja hillitympi, alaluomelle ripsien tyveen tuli vain hieman häivytettyä rajausta eikä sisäluomelle väriä lainkaan.

Seurueemme kameleonttinaisella,"espanjattarella" ja överileidillä taas käytössä voi olla reippaasti enemmänkin väriä kasvoilla. "Milanolainen mannekiini" sai tehdä myös dramaattisemmat silmät ja kunnon varjostukset. Seurueessamme oli myös "kööpenhaminatar" ja vaalea viikinkikuningatar, joille myös löytyi se oikea tapa meikata tummat silmät.


Ripsiin todelliset räpsyttimet taiottiin Diego dalla Palman My ToyBoy-ripsarilla. Pohjameikki ja kulmat oli meikannut jo aamuvarhain joten ne eivät enää illalla olleet ihan parhaimmillaan, mutta ripset saivat pituutta ja tuuheutta. Tätä voi levittää illalla vanhan ripsiväri päällekin.

Jos olet joskus pohtinut kuinka sitä varjostusta tulisi tehdä kasvoille; varjostusvärin paikka on juuri poskiluun alapuolella, väriä lähdetään viemään korvasta nenää kohden, poskipuna levitetään hymyillessä posken korkeimmalle kohdalta häivyttäen ohimoa kohti. Näin varjostus ja puna antavat muotoa ja nostetta poskille. 



Huulipunista tänä syksynä alkaneella matkalla meikkimukavuusalueen ulkopuolelle olen alkanut ainakin välillä käyttämään värikkäitä huulipunia ja nyt uskaltaudun myös käyttämään mustaa reippaammin silmämeikissä. Tässä vasta mustaa on levitetty luomille Diego dalla Palman hyvin levittyvällä mustalla rajauskynällä ennen häivytystä. Värin nostaminen reippaasti yli liikkuvan luomen kohti kulmia siististi häivyttämällä häivyttää luomien raskautta, ei jätetä vain liikkuvalle luomella. Kati kehotti hankkimaan muutaman hyvän siveltimen, joilla pärjää pitkälle valtavan sivellinarsenaalin sijaan. Diego dalla Palman häivytyssivellin onkin todella hyvä. 




Arkimeikkiin käytin samoja tuotteita, mutta jätin mustan vähän vähemmälle, rajasin mustalla vain kevyesti ja luomivärinä käytin medium contouring-varjostusväriä. Käytän muutenkin useimmiten vain yhtä väriä luomella, arkimeikkiin oli siis helppo tehdä samalla paletilla. 


Diego dalla Palman meikit löytyvät mm. merkin omasta nettikaupasta tai vaikka ruokakauppareissulla Prismasta. 

Käytätkö meikkiin monia eri tuotteita vai pärjäätkö muutamalla luottotuotteella? 

Kiitos Diego dalla Palma, Kati, Minna, Pauliina, Elina ja Marsaana illan järjestämisestä. 


10 kommenttia :

  1. Aivan ihanat meikit sinulla. Tuo ripsiväri alkoi nyt kiinnostamaan, pitää seuraavalla Prisman reissulla käydä se tsekkaamassa.
    Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. My ToyBoy-ripsaria voi lisätä vaikka vanhan päälle jos vaikka johonkin iltamenoon haluaa lisätä ripsiväriä. Sillä saa todella näyttävät ripse

      Poista
  2. Kivoja vinkkejä, ja huulikiiltoa tai punaa tulee harvoin muistettua laittaa, vaikka taitaa omassakin laukussa olla kolmen kappalein huulipunia. Mukavaa talven alkua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on aivan liikaa huulipunia, olemn joskus huomannut ostaneeni jopa saman huulipunan uudestaan, vaikka vanhaakin on jäljellä. No, kertoo minun ainakin pitävän ko. punasta.

      Poista
  3. Sinulle sopii punainen huulipuna! Moni arastelee punaita värinä mutta se kirkastaa kasvoja kummasti. Minulla on tiettyjä luottotuotteita joista en luovu mm. Lancomelta ja Lumenelta. Ja totta kai Anastasia Beverly Hills liquid lipstick, johon jäin koukkuun muutamia vuosia sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on myös muutamia luottotuotteita, joita olen käyttänyt vuosia. Välillä tulee kokeiltua muutakin ja pidettyäkin monesta kokeilusta, mutta lopulta usein palaan siihen rakkaaseen luottotuotteeseen jolla tiedän onnistuvani aina.

      Poista
  4. Onpa raikas puna sinulla tuossa viimeisessä kuvassa!
    Käytän paljon erilaisia tuotteita, meikkipussi välillä pursuaa kaikenlaista. Vaihtelen luomivärin sävyjä aika paljonkin, mutta pysyttelen aika lailla samassa värimaailmassa: roosanruskeaa, harmaansinistä, tummia lämpimiä beigejä ja luumuisiä sävyjä.
    Mukavaa syysviikkoa Tuuli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut tätäkäänä punaa käyttänyt aikoihin, mutta yht'äkkiä se taas näytti houkuttelevalta. Tosin puna oli näkyvillä vain hetken, sitten olinkin 6 h maski päässä.

      Poista
  5. Huikean hyviä niksejä saatiin ja olin ehkä eniten wow siitä meikkikynästä, sillä en olisi ikinä osannut kuvitella, että sill voi tehdä rajaukset ja myös luomimeikin.

    Ihana look tuli Tuuli.

    Sydämellistä uutta viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hyviä niksejä. Se musta kynä yllätti, vaikka toki niitäkin on meikkipussissa ollut vuosin varrella useitakin. En vaih ole ollut tarpeeksi rohkea käyttäjä niille.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.