Viisi viikon varrelta

 Postaus sisältää testiin saatuja PR-tuotteita*

Keväistä sunnuntaita! Kovin on ollut kylmää, mutta toivottavasti hiljalleen lämpenee, ollaanhan pian virallisesti kalenterin mukaan kesässä. Laskeskelin, että kesälomaa kun on enää viisi viikkoa!

Toissa viikonloppuna käytin Stockmanni 160-vuotisjuhlilla korkokenkiä ensimmäisen kerran n. 2 1/2 vuoteen. Ei taida musta enää olla kunnolla korkkareiden käyttäjäksi, vaikka näissä on mielestäni aiemmin ollut ihan hyvä lesti ja maltillinen korko. Niin onnellinen olin kun sain kotona potkaista kengät jalasta! Kengistä en kuitenkaan luovu, ehkäpä joskus ajan Uberilla ravintolaan ja ihailen ruokaillessani kenkiä pöydän alla.Laveran Glorious Mineral-luomiväreissä* on hyvä pigmentti, ruskean sävyisellä paletilla saa kauniin arkimeikin, tummimmalla sävyllä syntyvät myös smoky eye-silmät.

Sininen paletti toi ensisilmäyksellä muistoja ensimmäisestä luomiväripaletistani teinivuosilta, mutta Laveran väreillä saa aikaan tyylikkään savunsinisen silmämeikin, toisin kuin silloin teininä. Laveran luonnonkosmtiikkatuotteet ovat edullisia, mutta laadukkaista.

Ripsiväreistä* löytyy pidentävää sekä tuuheuttavaa vaihtoehtoa ja huulillekin ihania sävyjä huulipunissa* ja sävytetyissä huulivoiteissa*.
Säät ovat tosiaan olleet melkoisen kylmiä vaikka ollaan jo reippaasti toukokuun puolivälin yli. Hankin kuitenkin parvekekasvit viikko sitten ja hyvin ne ovat kestäneet yötkin ulkona. Jo viikossa kasvit ovat rehevöityneet. Ruusujen ja hortensioiden lisäksi parvekkeelle tuli laventelia, yrttejä, siemenestä kasvattamiani krasseja sekä petunioita,  tähtisilmiä ja orvokkeja. Pyrin hankkimaana pääosin kukkia, jotka jaksavat kukkia läpi kesän, kunhan itse vain jaksan nyppiä kuivat kukat pois ja kastella säännöllisesti.


Oriflame Giordani Gold Radiant Gel CC-voide SK 25

Kesällä meikkini kevenee entisestään. Oriflame Giordani Gold Radiant Gel CC-voiteessa* on suojakerroin 25. Käytän kesällä meikin allakin aurinkovoidetta, mutta kevyt, geelimäinen meikkivoide suojakertoimella antaa lisäsuojaa ja tekee ihosta luonnollisen kuulaan.


Yhdet leikkopionit pitää kevään aikana kotiin hankkia. Pirkan aluksi fuksian sävyisenä nupullaan olevat pionit muuttuvat vaaleanpunaisen kautta persikkaisen puuterisiksi ja lopulta haalean keltaisiksi. 

Pian poimin luonnonkukkia maljakkoon ja ihailen oman parvekkeen kukkia. Kotipihassakin kukkii, kesäkuussa mm. upeita, vaaleanpunaisisa  Sarah Bernhardt-pioneita.


Mutta ei tämä viikko ole ollut pelkkää vaaleanpunaista hattaraa, viikko on nimittäin tullut hyvin kalliiksi! Ensin jouduin hankkimaan objektiivin 10 vuotta vanhan tilalle, vanha ei enää jaksanut tarkentaa & kuvat olivat pimeitä. Pari päivää myöhemmin kamerasta hajosi kortinlukija! Paljon puhuttu komponenttipula realisoitui minulle selkeästi ensimmäisen kerran; kameran huolto on ulkoistettu johonkin toiseen maahan eikä kameran korjattavuudesta tai varaosien saatavuudesta ole varmaa tietoa. Voi mennä kuukausia ennen kun kameran saisi huollosta takaisin - jos sitä edes pystyy korjaamaan. Kameroitakin samaisesta komponenttipulasta johtuen oli todella vähän heti saatavilla. Päätin iskeä välittömästi kiinni yhteen viimeisistä heti varastosta löytyvään, onhan minulle kameralla kuvaaminen luontevampaa kuin kännykällä ja tärkeä harrastus. No, yksi syy säästämiseen ja sijoittamiseen ovat juuri nämä elämän ikävät, kalliiksi tulevat yllätykset ja välillä niitä vain sattuu.

Kiinnostaisiko teitä muuten joskus lukea ajatuksia rahasta ja kuluttamisesta? Kuulun muutamaan raha-asioiden, säästämisen ja sijoittamisen ryhmään facebookissa, niissä on välillä kiinnostavia keskusteluja rahasta ja yllättäviäkin ajatuksia. Mitähän te ajattelette säästämisestä, sijoittamisesta, rahasta ja vaikka tästä hurjana laukkaavasta inflaatiosta?

.

5 kommenttia :

 1. Laveran meikkejä en ole vielä kokeillut, mutta esim ripsiseerumi on ihan mun ehdoton lemppari. Ihanaa toukoviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. t. Taru / Sutkautuksia

  VastaaPoista
 3. Pionit on niin ihania. Viikon kestivät hyvin maljakossa minulla. Laveran luomivärit ovat ihanan pigmenttisiä, tykkään. Meidän nykytilanteessa ei rahaa jää säästöön, toivottavasti kohta ukkeli saisi taas töitä ja päästäisiin säästämään reissua varten.
  Ihanaa viikkoa sinulle Tuuli <3

  VastaaPoista
 4. Pionit ovat ihania ja meilläkin Pirkka-pioneita on ollut maljakossa jo monta kertaa. Tuota värin vaihtamista on hauska seurata. Kukka voi olla aamulla ihan erivärinen kun illalla nukkumana mennessä. Eipä tässä korona-ajassa ole juuri korkkareita jalkaan vedetty. Minulla on kummitytön lakkiaiset ensi lauantaina joten ehkä silloin tai sitten ei. Kauniit nuo sinun hennon roosan väriset kengät.

  VastaaPoista
 5. Pyrin saamaan aina hiukan sivuun rahaa ja olen nykyään aika kriittinen ostoksissani.Ja jos autoa aikoo jatkossakin käyttää,niin polttoaineen tankkaamiseksi täytyy kohta jo ollakin säästöjä!
  Kiinnostaa siis sijoitusasiatkin!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.