Delicious health food


Pomegranates are real "super food", they are estimated to have three to seven times as much antioxidant value as green tea. Antioxidants are important to the human body because they help reduce the harmful effects of oxidants, or “free radicals,” and can help repair damage already done to cells.

Pomegranates are also high in Vitamin C and fiber, and contain the minerals iron, potassium and calcium. Other nutrients include Vitamin A, Vitamin E and folic acid. Clinical research shows that pomegranates, when part of a healthy diet, might help prevent heart disease, heart attacks and strokes and are even believed to slow the aging process!

Besidest he health benefits pomegranate seeds are delicious and pretty! I love to use them in salads, desserts, Middle eastern foods, even cocktails.

Granaattiomenat ovat todellista "superruokaa ", niissä on arviolta kolmesta seitsemän kertaa niin paljon antioksidantteja kuin vihreässä teessä. Antioksidantit ovat tärkeitä ihmisen keholle, koska ne auttavat vähentämään vapaiat radikaaleja ja auttavat korjaamaan jo soluihin tulleita vauriota.

Granaattiomenissa on myös paljon C-vitamiinia ja kuitua, ja ne sisältävät mineraaleja, rautaa, kaliumia ja kalsiumia. Muita ravintoaineita ovat A-vitamiini, E-vitamiini ja foolihappo. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että granaattiomenat, osana terveellistä ruokavaliota, saattavat auttaa estämään sydäntauteja, sydänkohtauksia ja aivohalvauksia 
ja niiden jopa uskotaan hidastavan ikääntymisprosessia!


Paitsi hän terveellisiä, granaattiomenna siemenet ovat herkullisia ja kauniita! Käytän niitä salaatteihin, jälkiruokiin, Lähi-Idän ruokiin, jopa cocktaileihin. Kuoriminen on vähän sotkusita hommaa, mutta siementen maku ja ulkonäkö palkitsevat kuorijan.

2 kommenttia :

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.