Kälyset Namuset @ ravintolapäivä


 Muistatteko kuinka innoissani olen ollut Ravintolapäivästä toukokuussa ja elokuussa?
Remember how excited I have been about the Helsinki Restaurant days in May and August...
 



Nyt lähden itsekin mukaan kälyni Mariian kanssa. Koka marraskuussa säät eivät ole yhtä miellyttäviä kuin touko- ja elokuussa, pop up-suklaabaarimme on sisätiloissa.

Kälyset namuset valmistaa suklaisia herkkuja Helsingistä. Koekeittiössä on jo porissut, mutta ihan lukkoon emme ole lyöneet vielä tarjontaamme. Suklainen minttumarenki on kuitenkin pääsemässä listalle.

Tervetuloa käymään Design Laakso & Sundmanin tiloihin Pieni Roobertinkatu 8 la 19.11. klo 12 alkaen. Löydät meidät Facebookista, muista tykätä!


We have already tested several chocolaty options, but the final menu has not been set in stone yet.
If you are in Helsinki on 19th November, visit us at Design Laakso & Sundman starting at noon. You can also find us in Facebook.

8 kommenttia :

  1. Jos asuisin sielläpäin niin varmasti tulisin maistelemaan ;D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, suklaapuoti!! Mainio idea, paljon tsemppiä päivään ja toivotaan myös samalla hyviä ilmoja. :) (Vähän kyllä ihmettelin kun ensimmäisen kerran kuulin, että ravintolapäivää vietetään marraskuussa...)

    Tuo minttumarenki näyttää aivan ihanalta, suklaahullun makunystyrät innostuivat! :D

    VastaaPoista
  3. Marraskuu ei välttämättä toimi ihan samalla tavalla kuin aiemmin, jolloin sää on todella suosinut ja väki on voinut jonotella, syödä ja vaellella kaupugilla auringon paisteessa. Halusimme kuitenkin kokeilla, kun liiketilakin oli olemassa valmiiksi.

    VastaaPoista
  4. Uskoisin myös, että ravintolapäivä on saanut nyt niin hyvän jalansijan jo ainakin isoimmissa kaupungeissa, että suurimmat fanit lähtevät liikkeelle säästä riippumatta. Marraskuun pimeydessä saa myös tunnelmallisia kattauksia sisätiloihin sekä mahdollisuuden kokkailla tuhdimpia herkkuja, jotka eivät välttämättä kesäkuukausille sopisi.

    Mahtavaa, että lähdette mukaan, innolla jään odottamaan raporttia päivästänne! :)

    VastaaPoista
  5. Senkin namutäti:) nyt alkoi kuola valumaan näistä herkkukuvista. Onnea ja menestystä. Tää on niinkun pieni suklaapuoti ja voitte samalla antaa hieman elämän viisautta.

    VastaaPoista
  6. Voi hitsit, olen pois maasta juuri silloin. Muuten tulisin kyllä ehdottomasti maistamaan noita herkkuja!

    Voi miten alkoikin tekemään mieli suklaata :-P

    VastaaPoista
  7. Tulen maistelemaan, jos suinkin pääsen. Huippua! Mä osallistun tod.näk. ensi keväänä!

    VastaaPoista
  8. Ihan varmasti tämä marraskuinenkin ravintolapäivä on succes, ainakin teidän osaltanne varmasti on! :) Jos vain ehdin, tulen maistelemaan minäkin! Kiva blogi muutenkin, ihan ekoja kertoja täällä katsomassa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.