Ravintolakatsaus / restaurant rewiev; Johan & Nyströn, Helsinki

 
 
 
 
Elokuussa sain viimein käytyä monissa blogissakin kehutussa Johan & Nyström-kahvilassa Kanavanrannan makasiineissa. Liikkeessä on myös kahvia ja teetä myynnissä kotiinviemisiksi. Erinomainen jäälatte ja mehevän mustikkainen raakakakku nostivat hetkeksi arjen yläpuolelle. Ilma oli lämmin, joten istuin ulkona, mutta kahvila oli todella viihtyisän näköinen sisältäkin hauskasti tekstattuine liitutauluineen, mattoineen  ja tiiliseinineen.

Helsinkin onkin viime aikoina tulut paljon kivoja yksityisten omistamia pikku ravintoloita ja kahviloita, joita suosin paljon mieluummin kuin ketjupaikkoja.



In August I finally visited Johan & Nyström café at Kanavanranta in Helsinki. It has been featured in many blogs, but for some reason I hadn't been there before.

Café & tea and coffee concept store was very cozy with chalkboards, rugs and brick walls.

There are lots of good and cute independent cafés and small restaurants in Helsinki nowadays. I  rather carry my humble little coins to them than to chain restaurants.

6 kommenttia :

  1. Ihanan näköistä! Tämä on näitä "pitäisi joskus mennä käymään" -paikkoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvila oli omallakin "must go"-listallani jo jonkin aikaa

      Poista
  2. Voi mikä kakku! Ja taas tämä mun lista kasvaa. Olen saanut Sinulta valtavan monta vihjettä. Vielä kun pääsisin Helsinkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kesän aikana syönyt parikin raakakakkupalaa ja ollut ilahtuneen yllättynyt niiden masituvuudesta.

      Poista
  3. Taas yksi ihana kahvila, jossa täytyy ehdottomasti käydä!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.