5:2-elämä jatkuu / My 5:2 life continues

 
Vaikka blogissa on ollut paljon erilaisia herkuttelujuttuja, 5:2-paasto jatkuu normaaliin tapaan kahdesti viikossa. Paastopäivien ruokalistalla ei vain ole ollut mitään kovin kummoista.

Tämä kanakeitto pohjautui edellisen päivän sitruunakanan paistamisesta ylijääneeseen paistonesteeseen, josta olin kuorinut rasvat pois. Lisäsin liemeen kanalientä, purjoa, pienen broilerin rintafileen ohuina siivuina, keltaista paprikaa ja chiliä sekä kaksi ruokalusikallista kookosmaitoa, sweet chiliä ja kalalientä. Tarkoitus oli lisätä keittoon myös vähän nuudelia, mutta kun keitto oli jo lautasilla, tajusin, että nuudelit olivat unohtuneet! Söimme siis vielä pari kotimaista omenaa jälkkäriksi, keiton kalorit=päivän ainoa ateria kun jäivät alle kolmeensataan.

Edit; vyötärö -12 cm maaliskuun loppuun verrattuna. Vain kahdella "paastopäivällä" viikossa... Olen itsekin aika ihmeissäni...


Even though there hasn't been many 5:2 recipes in my blogrecently, the light fast lifestyle twice a week continues.

This chiken soup was based on a left over stock of previous night's lemon chicken. I removed excess fat and added chicken stock, leek, sliched chicken breast, yellow pepper, fresh chili and two table spoons coconut milk, fish sauce and sweet chili. I also planned to add noodles but forgot! There were less than 300 calories per serving, so we also had few apples as this was the only meal for the day.

Edit; my waist is -12 cm smaller compared to end of March. Just by "fasting" two days a week. I am amazed my self...

6 kommenttia :

  1. Tuo paasto dieetti kuulostaa lupaavalta, mutta minun ikäiselleni se ei sovi, mutta tulevaisuudessa pitää kyllä tuo muistaa. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämäkään kaikille sovi. Etenkin kasvuiässä olevien, kroonisesti sairaiden, raskaana olevien jne. kannattaa muutenkin konsultoida asiantuntijoita ennen suuria elämäntapamuutoksia.

      Minulla tämä on ollut toimiva tapa järkeistää syömistä vähällä vaivalla eikä kaikista herkuista ole silti täytynyt luopua.

      Jollekin muulle jokin toinen tapa voi olla toimivampi.

      Poista
  2. Aika mahtavasti senttejä kyllä lähtenyt eli vaatekoolla ainakin tai kahdella olet kutistunut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miltei kahdella. Parit keväällä ostetut housut jäivät miltei käyttämättä, kun ne olivatkin syksyn tullen jo liian väljät! Kai tämä on niitä positiivisia ongelmia...

      Poista
    2. Hyvä hyvä....ei paha ongelma ollenkaan :)

      Poista
  3. Wau! Upea saavutus!
    Teillä tuo paastosysteemi on toiminut erinomaisesti. Auttaa varmasti, että olette taitavia tekemään dieettiin sopivia ruokia. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.