Ravintolapäivä 16.2.2014/ Restaurant day







Tällä kertaa lähdimme Ravintolapäivän antimia tutkailemaan verraten myöhään, vasta kahden maissa. Ihan ensimmäisillä kerroilla jonottaa sai kauan ja ruoat loppuivat nopeasti kesken, mutta nyt katukeittiöitä on niin paljon, että ruokaa sai pahemmin jonottamatta. Tapahtuma oli kuitenkin vetänyt väkeä liikkeelle raa'an kosteasta ilmasta huolimatta. Bongasimme Vanhan kirkon puistosta.mm. Yhdysvaltojen suurlähettilään Deckart-koiransa kanssa.

Kiertelimme Vanhan kirkon puistossa, joka onkin aina varma täky lukuisine kojuineen, Iso-Roballa ja lopuksi kurvasimme vielä Narinkkatorille. Jaoimme useita annoksia, voiton veivät tällä kertaa Lähi-Idän maut.

Tänään siirrynkin Ranskan makuihin, seuraavat päivät kuluvat tiiviisti messuilla Pariisissa.


We attended yesterday's Restaurant day as patrons. Weather was really humid and cold, buyt there were plenty of vendors (and customers). Among others we spotted US embassador with his dog Deckart.

Husband and I shared several dishes, the best ones had Middle Eastern flavours.

This week I will enjoy French flavours as I will be at Parisian fairs for the next days.


5 kommenttia :

  1. Todella herkullisia ruokapostauksia olet taas taikonut meille, ai että! Katsoinkin, että pari tutun näköistä isäntää vilahti postauksen kuvissa, mutten millään saanut päähäni, että koiraa ulkoiluttava herrasmies oli juurikin Amerikan suurlähettiläs.

    Ihanaa Pariisin matkaa! Onkohan siellä jo kevät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On täällä selvästi lämpimämpää, n. 7 astetta oli kuuden maissa illalla, kun "kotiuduin" hotellille. harmi, ettei säästä tai Pariisista ehdi oikein nauttimaan työn lomassa...

      Poista
  2. Eilinen ravintolapäivä jäi nyt väliin mutta herkulliselta on näyttänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruttopuisto on aina varma täky, seuraavan kerran täytynee suunnata johonkin vähän syrjemmälle.

      Poista
  3. Mukavaa, että Helsingissä järjestetään tuollaisia tapahtumia!!! Hyvää messumatkaa sinne Pariisiin, toivottavasti ehdit hiukan nauttia Pariisin ilmapiiristä työsi lomassa.
    XX

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.