Rehevän parvekekesän aloitus * Start of a lush summer on my balcony

Kevät alkaa olla sen verran pitkällä, että olen uskaltautunut nostamaan ensimmäiset kukat parvekkeelle. Tänään ajattelin mennä ostamaan lisää kasveja.
 
Rehevät parvekelaatikot ja-ruukut ovat muodostuneet meillä jo vähän tavaramerkiksi, muutama naapurikin kyselee mitä tänä vuonna olen ajatellut parvekkeelle laittaa. Kestävien kesäkukkien lisäksi muutamassa laatikossa on aina myös yrttejä, joita napsin ruoanlaittoon ja salaatteihin miltei päivittäin. Laventelin ainakin aion tänään hankkia, kuten joka vuosi.

Ehkä se ei kuitenkaan ihan tanssi, kuten tässä Plantagenin videossa.

 
 
 
Tanssiminen toteutettiin siimojen, paineilman ja kukkakeppien avulla kasveja vahingoittamatta.
 
Kampanjan alkajaisiksi Plantagen kutsuu myös ottamaan osaa kilpailuun: kuvaa oma videosi tanssivista kasveista ja lataa se uutisvirtaasi Facebookissa aihetunnisteilla #plantagen ja #plantsofmusic, niin olet mukana kilpailemassa 50 euron arvoisesta Plantagen-lahjakortista. Kilpailu on voimassa 31. toukokuuta asti.


 
Yhteistyössä Plantagenin kanssa.







I alredy have some flowers on my balcony, but today I wil go and buy more. At least a lavendel...
 
In collaboration with Plantagen.

4 kommenttia :

  1. Minulla on nyt viikon verran ollut kukkaset takapihalla ja hyvin ovat kestäneet näitä ilmoja.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Minä en ole vielä uskaltanut viedä parvekkeelle mitään mutta yrttejä on jo kasvamassa ruukuissa sisällä jotka pääsevät parvekkeen hyllylle. Ihana toi lintukoriste <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen yleensä nostanut tässä vaiheessa kukat parvekkeelle ja ihan hyvin ovat pärjänneet. Toisessa kerroksessa ei hallakaan puraise samalla lailla kuin pihalla.

      Poista
  3. Koetan valita sellaisia kukkia, jotka kestävät niin kylmää kuin hellettäkin ja toivon näidenkin kestävät vaikka koko kesän. Lintukoristeen olen ostanut jo vuosia sitten Ikeasta.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.