Puoli kiloa hedelmiä * Half a kilo of fruits

 

 
Kotona oli aika kasa hedelmiä sunnuntaina ja maanantaina aamuyöstä oli matkalle lähtö edessä. Sunnuntaiaamiaisena syötiinkin jättiannokset hedelmiä ja marjoja mintun, jugurtin ja kotitekoisen myslin kera.
 
Usein kuvaan annokset tavallista ruokalautasta hieman pienemmillä lautasilla ja ne näyttävät suuremmilta kuin ovatkaan. Näistä kuvista taas ei välttämättä tajua kuinka iso hedelmäkulho oli.
 
We were leaving for a trip very early on Monday morning and on Sunday we still had a great pile of fruits sitting on kitchen counter. So for Sunday morning breakfast we had huge bowls of mixed fruits with yoghurt, mint and homemade granola.
 
I often photograph food a smallish dishes, so it looks like there is more food than there really is on the plate. This time the bowl was big, but portion smaller on the plate than in reality
 



8 kommenttia :

  1. Oi, miten ihanan paljon metsämansikoita!! Hedelmä-marjasalaatti ja jugurtti on ehkä kesäisintä herkkua ikinä!

    VastaaPoista
  2. Metsämansikat ovat nyt isoja, niitä kertyy nopeasti korin pohjalle ihan täällä Helsingissä (syrjäisemmältä puhtaalla paikalta toki). Oli superhyvää!

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis annos. Itse koitan opettella ottamaan ruokakuvia, ei ole meinaan mitään helppoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole helppoa, olen blogannut kuusi vuotta ja ottanut tuhansia ruokakuvia. Vasta nyt alan vähitellen olla tyytyväinen ainakin osaan kuvista. Talven pimeys tosin tympii jo valmiiksi. Vaikka on valot, heijastimet ja jalustat, ei fiilis kuvissa ole sama. Täytyy siis nauttia näistä kesän valoisista kuvausolosuhteista.

      Poista
  4. Niin kaunis annos, että hyvä kun tuota raaskii syödä. Onneksi on valokuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä joudun mieheltä vähän pyytelemään anteeksi, että syön itse kauniimman annoksen, kunhan olen kuvannut sen ensin...

      Poista
  5. Tuo on ehkä kaunein aamiaisannos, mitä olen kuunaan nähnyt!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.