Viikonlopun hetkiä | Weekend moments



 
 
Perjantaina olin sopinut erään tärkeän tapaamisen Humppilaan. Reittikartta netissä ilmoitti 130 km matkan ajoajaksi 1 h 40 min, mutta olin laskenut ajoajaksi 30 min kauemmin Helsingin pään iltapäiväruuhkien  takia. Alkumatkasta oli kuitenkin pari kolaria ja tietyömaita. Matkaan meni loppujen lopuksi kolme tuntia, onneksi vastapuoli soittaessani ymmärsi tilanteen. Paluumatka sujui onneksi alle kahdessa tunnissa. Pysähdyin paluumatkalla erään lammen rantaan ottamaan pari kuvaa ja huomasin, että puolukatkin alkavat kypsyä. Niitä täytyneekin  poimia maalla ensi viikonloppuna. Matkan upein maisema oli kuitenkin ihan lopuksi näkymä juuri ennen pimeän laskeutumista Hanasaaresta merelle ja NJK:n venesatamaan.
 
 
On Friday afternoon I drove 130 km from Helsinki for an important meeting. It took me 3 h due to car accidents and road work on the way. In the end the meeting was succesful and drive back took less than two hours. I stopped by a little pond to take some photos. The best view thoug was just few kilometers from my home. Dusk just before darkness was amazingly beautiful on the calm sea.
 
 
 


8

 
Siippa joutui lähtemään ilman yöunia perjantain ja lauantain vastaisena yönä äkilliselle työkeikalle Turkuun. Hän kotiutui sieltä 11 h myöhemmin ja nukkui kolmen tunnin päiväunet. Olinkin hieman hämmästynyt, kun hän lauantaina illansuussa ehdotti, että soittaisimme ystäville, jos he lähtisivät kanssamme syömään. Päädyimme syömään Korkeavuorenkadun meksikolaiseen Lucha Locoon. Palvelu oli ystävällistä, mutta hieman hapuilevaa. Ruokalista oli aika suppea, mutta annoksemme olivat kyllä hyvät.
 
Husband had left on Friday midnight to Turku on South west coast for a sudden work gig and came back 11 h later. He took only a three hour nap, so I was quite surprised when he told he woudl like to go our for a dinner. We called friends with us and ended in Mexican cantina Lucha Loco for dinner.
 
 
 
 
Kävimme vielä 100 dogs-baarissa Kampissa. Tarjolla oli vastikään maailman parhaaksi giniksi valitun suomalaisen Kyrö Distilleryn Napue-ginistä tehtyä GT:tä, pakkohan sitä oli maistaa. Juoma olikin erikoisen pehmeä. Seurueen herrat söivät vielä hodarit, kokonaine nakkisämpylä olisi minulle ollut liikaa mutta haukkasin pikku palan Siipan kuumasta koirasta.
 
We continued to 100 dogs bar and tasted GT made of the best gin in the world, Finnsih Napue By Kyrö Distillery. It was very smooth.



 
Vadelmakausi alkaa olla lopuillaan, mutta varjoisemmilta paikoilta löytyy vielä marjoja. Tänä vuonna vadelmaa on kypsynyt Helsingissä ihan kotikulmien joutomailla ja metsissä enemmän kuin koskaan. Olen poiminut useita litroja. Viikonloppuna keräsin vielä puolisentoista litraa. Niistä riitti mm. aamiaismarjoiksi.
 
Raspberry season is ending soon, but I still found plenty of Finnish superfood, wild raspberries near my home during weekend.
 
 
 
Viikonloppuna meikkallessani silmäilin Olivian viimeiseksi jäänyttä numeroa. Tästä lehdestä pidin ja luinkin varmaan miltei joka numeron. Muotijutut menivät tyyliltään välillä vähän ohi, mutta henkilöjutut ja muut artikkelit olivat mieleeni.

Viikonloppumeikki on minulla arkea(kin) kevyempi. Nivea oli ystävällisesti lahjoittanut
Nelkytplus-bloggaajien ensimmäisen yhteistapaamisen goodiebagiin tutustuttavaksemme mm. tämän kevyen Q10 CC-voiteen. Juuri passeli nopeaan viikonloppumeikkiin tasoittamaan ihoa ja antamaan hieman sävyä.
 
Crisis of print media is very visible also in Finland. Many magazines have released their final issues. The latest one was one of my favorites, Olivia. I did read the last issue on weekend.
 
 


 

 
Sunnuntaina kävimme pitkällä kävelyllä. Päivä oli mitä kesäisin ja sen kunniaksi piti tietysti ostaa jäätelö. Helsingin jäätelötehtaan annokset olivat aika huikean kokoisia...
 
Sellaista oli perjantaista sunnuntaihin. Millainen sinun viikonloppusi oli?
 
 
On Sunday we took a long walk and enjoyed the gorgeous summer weather. A great day to enjoy huge portions of ice cream.
 
How was your weekend?

12 kommenttia :

  1. Ihanan kesäisiä kuvia <3 Täällä se meni töiden parissa ja ihastelemassa auringonlaskua eilen perheen miesten kera.

    VastaaPoista
  2. Nyt on kyllä maisemakuvat kohdillaan. Aivan ihania <3
    Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kesäisiä maisemia voin kaivaten katsoa talvella. Aivan ihanat päivät ja illat olleet nyt. Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  3. Aah näitä kuvia ja tuo ylin kuva on aivan taianomainen <3

    VastaaPoista
  4. Upeat auringonlaskukuvat! Eikä tuo GT:kään näytä pahalta ;)
    Meillä viikonloppu meni laiskotellen ja vieraita kestitellen :) Ihana oli leipoa ja nauttia hyvästä seurasta aurinkoisella (ehkä liiankin) terassilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nyt onkin kannattanut nauttia näistä ihanista keleistä, eivät ne loputtomiin kestä. Eilen illalla seisoskelin pitkään pimeällä parvekkeella vain nauttien lämpimästä kesäillasta.

      Poista
  5. Ihania kesäkuvia ja auringonlasku saa melkein silmät kostumaan - niin kaunista!
    Siippa oli kyllä aika reipas jos noin vähien unien jälkeen ehdotti ulkona syömistä - pisteet Siipalle :)
    Viikonloppuni meni osittain työmatkalla mutta sunnuntaina kävimme uittamassa koiria ja se jos mikä oli hauskaa puuhaa...

    VastaaPoista
  6. Koirien vedessä kirmailua on aina hauska katsella!

    Olin aika yllättynyt, että hän halusi raskaan rupeaman jälkeen vähän ulkoilemaan mutta hauskaa meillä kyllä oli.

    VastaaPoista
  7. Voi kuinka kaunista maisemaa (siellä postauksen alussa ne kuvat)! Kiitos näistä hengästyttävän pitkistä ihania kuvia sisältävistä postauksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pysähdyn aina silloin tällöin kuvaamaan tuolla Hanasaaren parkkipaikalla Helsingin ja Espoon rajalla kun valo ja meri ovat poikkeuksellisen kauniita. Tuona iltana valo oli harvinaisen upea. Takana oli viisi tuntia ajoa ja todellinen tunnevyöryjen viikko, joka huipentui huojennukseen parinkin asian osalta. Oli ihana vain seistä ja katsella merta hetkinen.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.