Barcelonan tapassuosikit | Barcelona tapas dinners

Viime kesän Barcelonan-reissun tapas -postaus löysin vuoden jälkeen luonnoksista. Monelle kesälomalaiselle postaus on nyt ajankohtainen, onhan Barcelona suosittu lomakohde.
Ramblan tapaspaikat ovat kalliita, mutta kun pääkaduilta astuu muutaman korttelin syrjemmälle, hinnatkin muuttuvat mukavammiksi. Herkullisia tapaksia ja kelpo cavaa sain monista paikoista yhdellä tai kahdella eurolla. Useimpina iltoina kuittasimme illallisen tapaksilla. Kahdellakympillä sai vatsansa täyteen ja vielä riittävästi juotavaakin. Varsinkin kadut, joissa oli monta tapaspaikkaa vierekkäin olivat mielestämme hauskoja. Poble Secin  Carrer de Blailla oli ja sen sivukaduilla oli lukemattomia kivoja tapaspaikkoja. Oli mukava kulkea paikasta toiseen makupaloja maistellen.

Monissa kauppahalleissa on myös hyviä tapasbaareja ja monet ravintolat, jotka eivät ole varsinaisia tapasravintoloita, tarjoavat myös pikkuannoksia juomien kyytipojaksi.


It's fun to replace a sit down dinner with tapas in Barcelona. Just move away from Rambla and you easily can find tasty tapeas and a copa of cava for an euro or two. Our favorite tapas bar street was Carrer de Blai in Poble Sec.


10 kommenttia :

 1. Ei ole Barcelonan voittanutta! Omasta viime visiitistä entiseen kotikaupunkiin on jo yli 4 vuotta, pitänee suunnitella reissua sinne pikimmiten! Tosiaan rablasin kuppiloihin ei kannata rahojansa tuhlata, vaan etsiä sivukaduilta paikallistenkin suosimia tapaspaikoja. El Bornin kirkkoaukiolla on muutama ikimuistoinen paikka, joissa saa myös virkistävää sidra-juomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ramblasin paikat kiersimmekin kaukaa, muualla hinnat vähintään puolittuivat.

   Poista
 2. Barcelonan tapakset, ovat kyllä jotain niin hyvää. Saimme mekin ensimmäisellä reissulla istetettua pyllymme Ramblasin johonkin megakalliiseen tapaspaikkaan ja lasku muutamasta tapaksesta oli hulppea! Joten tarkkana kannattaa olla, hyvää saa edullisemminkin. :)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me emme edes menneet mihinkään Ramblasin ravintolaan, jo kioskin vesipullo Ramblalla oli kolme kertaa kalliimpia kuin muualla. Pari loistopaikkaa löytyi pienen pieniltä syrjäkujilta ja vähän kauempaa keskustasta.

   Poista
 3. Nyt alkoi tehdä mieli Barcelonaan. Mekin melkein elimme reissulla tapaksilla. Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapaksia teki aina mieli, niitä syödessä kun sai maistella paljon eri makuja.

   Poista
 4. Espanjasta on muutenkin hyvin jäänyt mieleen erilaiset tapaslautaset. Onpa herkullinen postaus <3
  Ihanaa viikonloppua Lumo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli itsellekin nälkä kun katselin näitä kuvia!

   Poista
 5. Kiitos! Tämä on hyödyllinen juttu minulle, sillä matkaamme Barcaan lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa matkaa, hyvä että postaus oli hyödyksi!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.