Rentoilua | Relaxing

Viime postauksessa totesin viettäväni rauhallisen viikonlopun. Ja rennoissa merkeissä viikonloppu menikin. Korvakin on parempi.


Kukkakimppu, kukkakauppa



Perjantaipuska, kukkakauppa

Joitain viikkoja sitten kerroin kimpusta, jonka ostin Wild Things-kukkakaupasta. Kimppu pysyi hyvänä pari viikkoa, joten rahalle sai hyvää vastinetta. Viime perjantaina hain samasta paikasta hieman pienemmän kimpun, joka vilahtikin instagramissa jo perjantaina.

Few weeks back I bought lovely flowers and on Friday bought a smaller but as lovely bouquet from the same florist. You may have seen it in Instagram already in Friday.


Kukka, brunssi


 Lauantaina kävimme Klaus K:ssa upealla brunssilla jouluksi saamallamme lahjakortilla, tästä lisää myöhemmin. Lauantaina kävimme myös leffassa katsomassa Matthew McConaugheyn leffan Gold. Matthewin kauniin pojan roolit ovat taakse jäänyttä aikaa. Roolihahmon hiusraja oli paennut, vatsakumpu pönötti, viskiä kului ja tupakkakin paloi jatkuvasti. Jos luonnenäyttelijä suorastaan riudutti itsensä Dallas buyer's clubia varten, Goldiin hän valmistautui lihottamalla 20 kg. 


On Saturday we had a great brunch at Klaus K in Helsinki, more about that later on.


Kello, kesäaika

Jo lauantai-iltana nukkuman mennessämme käänsimme kellojen viisarit valmiiksi lähintä kesää kohden. Moni kiroaa kesäaikaan siirtymistä, minusta se on ihanaa. Valoisammat illat ihastuttavat, ne tuntuvat pidentävän päivää ja valokuvaaminen luonnonvalossa onnistuu ilta illalta myöhempään.

Daylight saving has started. I love the long light nights.



Avokadoleipä, aamiainen



Aamupuuro, puuro


Hiivaleipä, maalaisleipä
Sunnuntaina heräiltiin ihan sopivaan aikaan, ainakaan eilen rytmi ei tuntunut seonneen. Harvahan valittelee aikaeroväsymystäkään matkatessaan seuraavalle aikavyöhykkeelle tunnin aikaerolla.

Kotona tehtiin minibrunssia; tuorepuuroa ja avokadoleipää. Maitoa oli vähän vähänlaisesti lattea varten ja kuohuvatkin kotibrunssilla skipattiin.

Jonkin aikaa sitten kävelymatkan päähän avattiin uusi ostari. Vanha 70-luvun betonikolossin paikalla on nyt kiiltelevä kauppakeskus, jossa on kahviloita, ravintoloita, kauppoja ja muita peruspalveluita. Sieltä löytyy myös Keisarin leipomoliike, joka tavottelee pikkuleipomon imagoa myyntipisteillään, vaikka oikeasti onkin nykyisin Fazerin tytäryritys. Kelpo leipää kuitenkin. Etenkin Siippa on ihastunut, hän hakee leipää sieltä pari kertaa viikossa.

On Sunday we had a mini brunch, lingered over newspapers and had a lovely long stroll in the afternoon.



Lauttasaari, meri

Kevät, kevätkukat



Keko sunnuntai ei mennyt kotiasussa sisätiloissa haahuilemiseen, vaan kaunis keli houkutteli pitkälle kävelylenkille. Eilinen tuntui tuulisesta säästä huolimatta keväiseltä, tuuli tuntui pehmeältä luihin pureutuvan viiman sijaan. Vihreääkin nousee maasta kiihtyvällä tahdilla. Kevät💚

Yesterday was a windy day, but finally the wind felt soft, not drilling trough flesh and bones. Nature is also waking up. Spring💚



4 kommenttia :

  1. Nam! Näyttääpä hyvältä tuo tuorepuuro ja leipä! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana ja rauhallinen tunnelma huokuu noista kuvistasi, voin ihan aistia, miten olet nauttinut kaikessa rauhassa <3. Välillä se onkin tarpeen, ainakin itse tunnen näin keväisin väsymystä ja saamattomuutta. Leffa on ihan outo, täytyypä käydä lukemassa siitä. Valoisaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Kuullostaa ihanan seesteiseltä ja niin kauniita kuvia :) Olisipa jo kesä!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.