Kesäyön unelma | Midsummer night's dream

Keskikesän juhlassa on taas ollut oma tunnelmansa...

Kesäyö, koiranputket



Tarmo-koira, sekarotuinen

Koira, sekarotuinen

Mansikat, sonata

Pelto, koiranputket


Tuohikoi, lupiinit

Kesäkukat, tervakukat

Lammas, laidun, juhannusyö

Karitsa, lammas

Lammaslauma, kesälaidun



Lammas, laitumella
Uuhi, karitsa


Kesäyö, lammas, lammaslaidun

Portti


Sammatti, torppa, lönnrot




Oranssi, unikko


Juhlapyhä, juhla, lounas


Nieriä, savukala
Juhannusta on vietetty vähän pienemmällä joukolla kuin aiempina vuosina, mutta perinteisin menoin nauttimalla luonnosta, syömällä hyvin, lepäilemällä ja ottamalla muutenkin rennosti. Meillä ei keskiyön makkaroita juhannuksena grillata -silloin ollaan jo nukkumassa- sen sijaan iltapäivällä katetaan runsas lounas.

Anoppilan laitumelle on taas tullut suloisia kesälampaitakin. Pikku karitsat leikkivät kesäyössä juoksemalla kymmenen kertaa laidunta päästä päähän.

Vielä viikoksi töihin ja sitten viiden viikon lomalle. Joko sinä olet lomalla?



Midsummer weekend moments from my inlaws


14 kommenttia :

  1. Täällä sitä jo lomaillaan, paluu töihin sitten heinäkuun viimeinen päivä.
    Tsemppiä vikaan työviikkoon, loma tulee joka vuosi kyllä niin tarpeeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeiselle viikolle kasaantuu aina kaikkea, voi olla raskas viikko tiedossa. Toisaalta osa asiakkaista ja ulkomaisista kumppaneistakin on lomalla, joten toivottavasti eivät päivät veny liian pitkiksi. Loma alkaa olla jo aika lailla mielessä.

      Poista

  2. Moi! Voi herrijee mitkä kuvat taasen Tarmosta. Hänen silmiensä ilme on ohittamaton Tietenkin ne muutkin kuvat herttaisia ja kauniita.
    Terveisiä kaikille ja rapsuttakaa Tarmoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka moi💚

      Tarmo on ollut päivisin suloinen, mutta öisin on ollut vähän erimielisyyttä kuka sängyssä saakaan nukkua. Tarmo on vuorotellen yrittänyt vallata sänkyjämme ja sitä on saanut aika kovana käskeä pois tyynyn päältä.

      Poista
  3. Mä niin odotin tätä sun postausta <3 Nämä teidän juhlat anoppilassa, on aina jotain mieletöntä, eläimet ja niin aina kaunis ja herkullinen kattaus, että sielu lepää. Täydellinen maku. <3 Kiitos tuhannesti avusta, nyt läppärillä nakutan, jihuu. Kiitos Tuuli, kun autat aina naista mäessä, sydämesi on kultaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa jos neuvosta oli apua!

      Anoppilassa on valtavat astiavarastot kauniisiin kattauksiin, tänään käytiin taas anopin kanssa paikallisella kesäkirpparilla täydentämässä kummankin varastoja😉

      Poista
  4. Näistä kuvista välittyi juuri niitä muistojeni juhannustunnelmia! Ja enemmänkin. Olivatpa ihanat kuvat. Tässä nyt melkein näkee itsensä piehtaroimassa kukkivassa pellossa juhannusyönä - jos olisin pellossa piehtaroivaa tyyppiä. Tarmo on komea kuten aina. En näytä kuvia Felixille, meidän pikku alfa saattaisi ottaa nokkiinsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En lähtenyt peltoon piehtaroimaan, mutta yhdentoista aikaan piti mennä vielä laitumelle kuvailemaan lampaita kesäyössä.

      Mitäpä Felixille kuuluu, voisiko häntä vilauttaa taasen blogissa?

      Poista
  5. Ihan juhannus teilläkin! Jännä miten sitä ei jaksa enää valvoa, vaan juhannuksenkin parasta antia ovat nuo pitkän viipyilevät lounaat ja illalliset. Toivottavasti pääset lomalle stressittömin mielen, tsemppiä tähän viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen oli melkoinen päivä, mutta tänään töissä tahti on jo hidastunut. Toivottavasti tästä pääsee rauhalliseen tahtiin lomalle.

      Poista
  6. Ihan mahtavia juhannuskuvia ja uo teidän juhannuslounaspöytä. Kaunis kattaus ja ihania astioita. Tutkin tarkasti kuvaa ja yritin "opiskella" siitä kauniin kattauksen saloja. Tsemppiä viimeiseen työviikkoon ennen lomaa! Täällä kolmas lomaviikko aluillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anoppilassa katetaankin aina kauniisti, oltiinpa sitten vain perhepiirissä arkisella aterialla tai tulossa on paljon vieraita.

      Poista
  7. Mahtavat näkymät, joista olet napannut ihan loistokuvat <3. Kiva juhannus on näistä päätellen teilläkin ollut eikä sää ole pahemmin päässyt haittamaan. Mukavaa työviikkoa, vaikka ajatuksesi varmasti ovat jo lomalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talolta on kauniit näkymät alas "laaksoon" ja naapurin pelloille.

      Ajatukset välillä harhailevat, mutta kroppa on tiiviisti töissä... ja tekemistä näköjään riittää tälle viimeisellekin viikolle

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.