I will make cranberry semifreddo for dessert for Christmas Eve and serve it in these bowls I bought at Fortnum and Mason in London two years ago.
My semifreddo is extra simple.It can be made days ahead.
4 dl plain fatfree yoghurt
2 dl whipping cream (I use "light" version)
3 tsb running honey or to taste
2 dl crushed cranberries
Whip the cream and mix all ingredients. Freeze and serve like ice cream.
Jouluaaton jäkiruoaksi teen karpalosemifreddoa. Tarjoan sen näistä kulhoista, jotka ostin Fortnum & Masonilta pari vuotta sitten.
Semifreddoni on hyvin helppo valmistaa. Sen voi tehdä jo päiviä ennen pakkaseen
4 dl maustamatonta jugurttia
2 dl vispikermaa (itse käytän kevytversioita)
3 rl juoksevaa hunajaa (tai maun mukaan)
2 dl musrkattuja karpaloita
Vatkaa kerma aj sakoita muihin aineksiin. Pakasta aj tarjoa hieman pehmenneen kuten jäätelö.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.