We eat salads several times a week during summer, Panzanella is one of my favorites. This is my variation, but there are thousands of versions of this Tuscan salad.
cubed day old bread toastetdon pan in olive oil
cherry tomatoes
olives
red onion
arugula
fresh basil
(grilled chicken breast)
vinegrette
olive oil
white vinegar
dijon mustard
crushed garlic clove
pepper
salt
Panzanella on yksi suosikkisalaateistani, tämän version lisäksi tästä toscanalaisesta "salaattien pyttipannusta" löytyy tuhansia muita versioita
päivän vanhaa leipää kuutioituna ja oliiviöljyssä paahdettuna
kirsikkatomaatteja
punasipulia
oliiveja
rucolaa
tuoretta basilikaa
(grillattua kananrintaa)
kastike
oliiviöljyä
valkoviinietikkaa
dijonsinappia
murskattu valkosipulinkynsi
pippuria
suolaa
vinegrette
olive oil
white vinegar
dijon mustard
crushed garlic clove
pepper
salt
Panzanella on yksi suosikkisalaateistani, tämän version lisäksi tästä toscanalaisesta "salaattien pyttipannusta" löytyy tuhansia muita versioita
päivän vanhaa leipää kuutioituna ja oliiviöljyssä paahdettuna
kirsikkatomaatteja
punasipulia
oliiveja
rucolaa
tuoretta basilikaa
(grillattua kananrintaa)
kastike
oliiviöljyä
valkoviinietikkaa
dijonsinappia
murskattu valkosipulinkynsi
pippuria
suolaa
Nyt herahti vesi kielelle, nam...:) SÄ olet aikamoinen kokki minuun verrattuna.
VastaaPoista