Hong Kong offers great castronomic experiences as Bo Innovation, but many locals do their grocery shopping on street markets.
35 C heat, meats hanging on hooks and on desks where customers can literally hand pick the pieces they want... at the same time horrifying an dexciting to watch... Dried vegetables, seafood, exotic fruits, fried foods... smells and sights... Not for the faint hearted. Some of the markes were right next to huge, shiny, flashy luxury shopping malls, amazing contrasts...
We did eat in small local places where meal did cost only few euros as well as in few luxurious restaurants and didn't get any stomach problems, so perhaps they bught their meats and other ingredients in a bit more hygienic places...
Hong Kong tarjoaa loistavia gastronomisia kokemuksia kuten Bo Innovation, muta monet paikalliset tekevät ruokaostoksensa katumarkkinoilla.
35 C, lihaa roikkumassa koukuissa ja paloina pöydillä, asiakkaita pomimassa mieluisiaan lihapaloja... samaan aikaan karmaisevaa ja kiehtovaa seurata... kalaa, mereneläviä tuoreena ja kuivattuna, eksoottisia hedelmiä, paistettua ruokaa, nuudeleita... hajuja ja näkyjä... Ei heikkovatsaisimmille. Jotkut ruokamarkkinoista olivat aivan valtavien, kiiltelevien, koreiden luksusososkeskusten vieressä... hämmästyttäviä kontrasteja...
Söimme paikallisten pikku kuppiloissa muutamalal eurolla sekä myös muuramassa korkeatasoisessa ravintolassa, mitään vatsaongelmia ei tullut, joten ehkäpä lihat ja muut raaka-aineet oli ostettu hieman hygieenisemmistä paikoista...
35 C heat, meats hanging on hooks and on desks where customers can literally hand pick the pieces they want... at the same time horrifying an dexciting to watch... Dried vegetables, seafood, exotic fruits, fried foods... smells and sights... Not for the faint hearted. Some of the markes were right next to huge, shiny, flashy luxury shopping malls, amazing contrasts...
We did eat in small local places where meal did cost only few euros as well as in few luxurious restaurants and didn't get any stomach problems, so perhaps they bught their meats and other ingredients in a bit more hygienic places...
Hong Kong tarjoaa loistavia gastronomisia kokemuksia kuten Bo Innovation, muta monet paikalliset tekevät ruokaostoksensa katumarkkinoilla.
35 C, lihaa roikkumassa koukuissa ja paloina pöydillä, asiakkaita pomimassa mieluisiaan lihapaloja... samaan aikaan karmaisevaa ja kiehtovaa seurata... kalaa, mereneläviä tuoreena ja kuivattuna, eksoottisia hedelmiä, paistettua ruokaa, nuudeleita... hajuja ja näkyjä... Ei heikkovatsaisimmille. Jotkut ruokamarkkinoista olivat aivan valtavien, kiiltelevien, koreiden luksusososkeskusten vieressä... hämmästyttäviä kontrasteja...
Söimme paikallisten pikku kuppiloissa muutamalal eurolla sekä myös muuramassa korkeatasoisessa ravintolassa, mitään vatsaongelmia ei tullut, joten ehkäpä lihat ja muut raaka-aineet oli ostettu hieman hygieenisemmistä paikoista...
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.