The most amazing sunsetIn Noosa, Australia, we saw the most amazing sunset. We stepped out of a restaurant and saw unusually red sky. Beach was nearby, we ran there to capture the sunset.

It was most amazing, never seen so deep red clouds, it was almost like a fresco painting on chapel sealing. Later on we also heard it was unusual not just for us, but also for locals (did not know if hey had that kind of sunsets in Noosa every night...). It was wonderful to kick off the shoes, stand on the beach, let the sea lick our toes and look at the amazing looking sky.

Noosassa, Australiassa näimme hämmästyttävän kauniin auringonlaskun. Astuimme ulos ravintolasta, kun huomasimme taivaan olevan epätavallisen punaisen. Ranta oli lähellä, juoksimme sinne nähdäksemme auringonlaskun.Näky oli upea, en ole koskaan nähnyt niin syvän punaista taivasta, se näytti kuin kappelin kattoon maalatulta freskolta. Myöhemmin kuulimme, että näky oli hämmästyttävä myös paikallisille (emme rannalla seistessämme  tienneet olivatko tuollaiset auringonlaskut jokailtaisia Noosassa). Oli ihanaa potkaista kengät jalasta, seisoa rannalla veden nuollessa varpaita ja katsoa upeaa taivasta.

1 kommentti :

 1. Oi, niin ihania kuvia!
  Mekin kävimme Noosassa siellä ollessamme ja miten ihana paikka se olikaan.
  Pikkupuoteja oli vaikka kuinka ja paljon tarttui mukaan tavaraakin niistä.
  Ihanaa viikonloppua!
  -päivi-

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.