Found some pretty yellow squashes on Helsinki market square and decided to marinate them.
Slice thinly, roast lightly on dry pan, mix with oil, garlic, pepper, salt and chili flakes. Let marinate in refrigerator overnight.
Served marinated squash with meat patties, watermelon mint salad and yoghurt herb sauce.
Löysin Helsingin kauppatorilta kauniinkeltaisia kesäkurpitsoja, joita päätin marinoida.
Viipaloi kesäkurpitsat ohueksi (höyläsin juustohöylällä, mutta viipaleet voi jättää hieman paksummaksikin). Paahda kevyesti pannulla, sekoita oliiviöljyn, pippurin, suolan, kuviatun chilin ja valkosipulin kanssa, Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään. Säilyy kylmässä muutaman päivän.
Tarjosin marinoituja kesäkurpitsoja vesimelooniminttusalaatin, jauhelihapihvien ja jugurtti-yrittikastikkeen kera.
Slice thinly, roast lightly on dry pan, mix with oil, garlic, pepper, salt and chili flakes. Let marinate in refrigerator overnight.
Served marinated squash with meat patties, watermelon mint salad and yoghurt herb sauce.
Löysin Helsingin kauppatorilta kauniinkeltaisia kesäkurpitsoja, joita päätin marinoida.
Viipaloi kesäkurpitsat ohueksi (höyläsin juustohöylällä, mutta viipaleet voi jättää hieman paksummaksikin). Paahda kevyesti pannulla, sekoita oliiviöljyn, pippurin, suolan, kuviatun chilin ja valkosipulin kanssa, Anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään. Säilyy kylmässä muutaman päivän.
Tarjosin marinoituja kesäkurpitsoja vesimelooniminttusalaatin, jauhelihapihvien ja jugurtti-yrittikastikkeen kera.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.