An easy marinade for ribs is to mix soy sauce, dijon mustard, orange marmalade and black pepper. Marinate overnight. Cook in oven with red onions and pear slices in 150 C for 1½ h, add 1 dl water in the pan, paste few times during cooking.
Husband bought ribs from Hakaniemi market hall, they were perfectly juicy without extra fat. Marinade gave them that just perfect sour-sweet-salty flavour.
Helppo marinadi kylkiriville; soijaa, dijon-sinappia, appelsiniimarmeladia sekä mustapippuria. Marinoi seoksessa yön yli, paista punasipulien ja päärynälohkojen kanssa uunissa 150 C noin 1½ h. Lisää vuokaan n. desi vettä ja valelele paiston aikana pari kertaa
Siippa oli ostanut kylkirivit Hakaniemen hallista, ne olivat meheviä, mutta eivät liian rasvaisia. Marinadi antoi niihin juuri sopivan makean-happaman-suolaisen säväyksen.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.