Juicy ribs with pears and red onions



An easy marinade for ribs is to mix soy sauce, dijon mustard, orange marmalade and black pepper. Marinate overnight. Cook in oven with red onions and pear slices in 150 C for 1½ h, add 1 dl water in the pan, paste few times during cooking. 

Husband bought ribs from Hakaniemi market hall, they were perfectly juicy without extra fat. Marinade gave them that just perfect sour-sweet-salty flavour.

Helppo marinadi kylkiriville; soijaa, dijon-sinappia, appelsiniimarmeladia sekä mustapippuria. Marinoi seoksessa yön yli, paista punasipulien ja päärynälohkojen kanssa uunissa 150 C noin 1½ h. Lisää vuokaan n. desi vettä ja valelele paiston aikana pari kertaa

Siippa oli ostanut kylkirivit Hakaniemen hallista, ne olivat meheviä, mutta eivät liian rasvaisia. Marinadi antoi niihin juuri sopivan makean-happaman-suolaisen säväyksen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.