Salmon avocado tartar

For salmon tartar you need abt. 300 g fresh salmon, avocado, 1/3 peeled cucumber, and small red onion. Cube all ingredients, onion cubes a bit smaller than other ingredients.Mix in a bowl, add 1 tsb olive oil an da pinch of salt. I used a form to make a "tartar tower".
Salad served with tartar was arugula with toased pine nuts with lime honey dressing; tbs of sherry vinegar heated, then added juice of one lime, tbs of honey and black pepper. Let boil & thicken for a while.

Lohitartariin tarvitaan n. 300 g tuoretta lohta, avocado, 1/3 kurkku ja pieni punasipuli. Kaikki ainekset kuutioidaan, sipuli muita pienemmäksi. Sekoita kulhossa, lisää ruokalusikallinen oliiviöljyä ja ripaus suolaa. Kokosin" tartartornin" muotilla. (Jos omistat purkinavaajan joka jättää tasaisen reunan, on säilyketölkistä helppo tehdä muotti kansi ja pohja poistamalla).

Salaattina oli rucolaa paahdettujen pinjansiementen ja lime-hunajakastikkeen kera; ruokalusikallinen sherryviinietikkaa kuumennetaan, lisätään sitruunan mehu, ruokalusikallinen hunajaa ja mustapippuria. Anna kiehua hetken niin että kastike saostuu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.