Tomato pies


Tomatoes are of course at their best in the summer, but I have managed still to find good tomatos and made some pies.

I have made my own crust, but you can use stre bought as well, bake the crust followign the manufacturers instructions. Fill with goat cheese, herbs, pesto and tomatoes or dijon mustard, grated strong cheese, tomatoes and black olives. Bake in 200 C abt. 30 min.

Tomaatit ovat tietysti pahaimmillaan kesällä, mutta olen onnistunut löytämään vielä hyviä tomaatteja ja tehnyt tomaattipiirakoita.

Olen tehnyt omat piirakkataikinini, mutta yhtä hyvin voi käyttää valmistaikinoita. Paista piirakkapohja valmsiajan ohjeiden mukaan. Täytteenä voi käyttää vuohenjuustoa, yrttejä, pestoa ja tomaatteja tai dijonsinappia, raastettua voimakasta juustoa, tomaatteja ja mustia oliiveja. Paista 200 C uunissa noin 30 min.

2 kommenttia :

  1. Aiaijai kun on ihanan näköistä. Ei paljon huvita mennä töihin syömään amican laitosruokaa.Oikeestaan amica sais maksaa mulle rahaa kun joudun syömään heidän ruokaansa eikä toistepäin.
    PS. tilasin kolme leimasinta ja kiitos vielä vinkistä. Yksi kaveri rupes kans tilaileen kun kerroin niistä:)

    VastaaPoista
  2. Ok, I am moving in!! :)

    I MUST remember to eat before I visit your blog..! OMG you always serve up such yummy posts. In fact you should put a big disclaimer on the banner head - DO NOT READ THIS BLOG WHEN HUNGRY!! :)

    Hugs
    xx Charlotta

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.