I adapted a simple recipe from a Jill Dupleix cookbook Good cooking.
Peel and halve a pear, melt a tablespoon of butter. Poach pear halves on butter for few minutes in a skillet, add a table spoon or two of honey (I used my eco honey collected from my friends beehives), paste pears with honey butter mix until it is caramelized. Serve with mascarpone or vanilla ice cream.
Next time I will add a spring of rosemary in honey to give extra flavour.
Löysin hyvin helpon hunajapäärynöiden reseptin Jill Dupleixin keittokirjasta Good cooking.
Kuori ja puolita päärynä pituussuunnassa. Hauduta päärynän puolikkaita muutama minuutti ruokalusikallisessa voita, lisää ruokalusikallinen tai pari hunajaa (käytin itse ystäväni hunajapesistä kerättyä ihanaa luomuhunajaa), valele päärynänpuolikkaita voi-hunajaseoksella kunnes se karamelisoituu. Tarjoa mascarponen tai vaniljajäätelön kanssa.
Seuraavalla kerralla lisään rosmariinin oksan hunajan joukkoon haudutuksen ajaksi vielä lisämakua antamaan.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.