Mojitos two ways

I asked one weekend night Husband to make us Mojitos. He worked on the cocktails for a while. When I startedto take photos, I thought they didin't look exactly as thery should. He had used basilika leaves instead of mint. The result was very fresh.

Later on we mixed also the real mojitos with mint, equally delicious.

Pyysin eräänä viikonloppuna Siippaa tekemään meille Mojitot. Hän ahersi aikansa cocktailien kimpussa, kun tuli aika ottaa kuvat, katselin hieman hämmästyneenä lasia... mintun sijaan hän oli riipaissut pöydällä olleesta basilikapuskasta lehtiä! Lopputulos oli kuitenkin hyvin raikas.


Myöhemmin piti kokeilla vielä oikeaoppisesti mintunlehdillä (mieluiten aromaattista paksulehtistä minttua, jota hyvinvarustelluissa ruokakaupoissa myydään pussitettuina oksina. Suomalainen ruukkuminttu on paljon miedomman makuista). Hyvää oli minttumojitokin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.