Antique tour
I made a small local antique  tour with my mother in law today. We visited Lahjahovi in Nummi and Kasvihuoneilmiö in Sammatti.

In Lahjahovi I have few times made a small finds, this time I bought a little shell shaped plate. In Kasvihuoneilmiö I have made one of my best finds ever, but nowadays most good goods have been for sale there for years. The rest of the goods are Chinese made replicas. Few interetig items I saw; an old German trunk and old religious prints.

Tein anoppini kanssa tänään pienen paikallisen antiikkikierroksen Lahjahovissa ja Kasvihuoneilmiössä.

Lahjahovista olen tehnyt pari hyvää löytöä. Tänään ostin pienen simpukkalautasen. Kasvihuoneilmiöstä olen tehnyt yhden parhaista löydöistä ikinä, mutta nykyisin parhaat tavarat siellä ovat vanhaa varastoa, miltei kaikki viime aikoina myyntiin tulleet tavarat ovat uustuotantoa Kiinasta. Muutaman kiinnostavan esineen näin tänään; vanhan saksalaisen metalliarkun  ja vanhoja uskonnollisia opetustauluja..

3 kommenttia :

 1. Tuttuja paikkoja molemmat. Tosin Kasvihuoneilmiössä en ole käynyt aikoihin, koska miestä ei sinne oikein saa. Kesäaikaan paikkaa pörrää täynnä ampiaisia, ja mies sai kunnon pistot käteen kesken kahvittelun, vaikka ei mitenkään huitonut amppareita. Vaarallinen paikka:) Hauska ja mielenkiintoinen paikka, mutta aika harmi, jos tavara on nykyään uutta kiinalaista, huh??

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan käyny kummassaan kun ei ole minkään matkan varrella. Kasvihuoneilmiöhän oli ilmiö ennen vanhaan johon halusin käymään mutta jos se on muuttunut krääsäpaikaksi ei tarvi poiketakkaan.

  VastaaPoista
 3. Very nice and interesting blog. I like it and so much thanks for sharing this nice post with us and keep posting.

  Antique Art

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.