Another Kiva loan


I have told earlier how I have loaned small sums of money to women in undeveloped countries. I had received a repayement to my Kiva accout, so it was time to reloan. This time I loaned to Mary. My small amount helps her raise a loan she needs to buy more essential drugs for her pharmacy.

Mary is a 45 year-old businesswoman. Mary is married and has four children who all go to school. Mary started her drugstore business in 1999. Mary is very hard working, she opens her business at 7am and closes at 10pm every day.

In the future Mary plans to grow her business to the point of becoming the best in Kenema city, educate her children to university level, and build a house for her family.

You can join Kiva here. Even a small amount helps.

Olen kertonut aiemmin, miten olen lainannut pieniä summia naisten projekteihin kehittymättömissä maissa. Olin saanut takaisinmaksun Kiva-tililleni ja laitoin summan kiertoon uuteen lainaan. Tällä kertaa lainasin Marylle. Lainaamani pieni summa auttaa häntä keräämään tarvitesemansa lainasumman, jonka hän käyttää lääkkeiden ja tarvikkeiden ostamiseksi apteekkiinsa.
 
Maria on 45-vuotias liikenainen. Maria on naimisissa ja neljänkoulua käyvän lapsen äti. Mary aloitti apteekkitoiminnan vuonna 1999. Maria on erittäin ahkera, hän avaa apteekkinsa aamuseitsemältä ja sulkee sen kymmeneltä illalla päivittäin.

Tulevaisuudessa Mary aikoo kasvattaa liiketoimintaansa Keneman kaupungin parhaaksi, hän haluaa kouluttaa lapsensa korkeakoulutasolla ja rakentaa talon perheelleen.

Voit liittyä Kiva täällä. Pienikin summa auttaa.

6 kommenttia :

  1. Tää kuulostaa suht järkevältä hommalta ja jos toimii vielä oikeesti eikä kukaan idiootti vedä rahoja välistä. Olen hieman menettänyt toivoni maailmasta:)

    VastaaPoista
  2. Onpa hieno organisaatio. Tukee yrittamista paikallisesti ja maanlaheisesti. Kiitos vinkista, liityn ehdottomasti lainaajien joukkoon!

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno postaus ja olenkin miettinyt näitä pienlainajuttuja! Nyt menen heti tutustumaan tuohon linkkiin!

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä! Tuo kiva-laina olikin ihan uusi juttu ja menen myös heti tutustumaan lisää asiaan.

    VastaaPoista
  5. Wonderful and so worthwhile. I will follow your link and read more.

    Hope all is well and that Spring has sprung in Helsinki.

    Kram

    Charlotta xx

    VastaaPoista
  6. Olen heiman skeptinen monia hyväntekeväisyyskohteita kohtaa, kun ei tiedä kuinka paljon rahasta päätyy tarvitsijoille.

    Kivassa minua kuitenkin viehättää, että saan tietoa henkilöstä, joka rahan lainaa ja hänen tarpeistaan. Lainan takaisinmaksua voi seurata ja se palautuu takaisin lainaajan Kiva-tilille, kun lainaaja on tilittänyt lyhennyksiä. Maryn laina on jo 13. pikku lainani.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.